Yhdestä äitinutturasta syntyi kaksi äitinutturaa

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Olen aina ollut laiska laittamaan hiuksia millään tavalla. Mulla on luonnon kiharat hiukset, jotka pilasin teininä värjäämisellä sekä liiallisella suoristamisella ilman lämpösuihketta. 

Hiusten suoristaminen, vaikka hiuksissa oli lakkaa.. Enhän ole ainut, joka on ollut näin tyhmä?

Äidiksi tullessa loppui hiusten viimeinenkin hoitaminen. Eli hiusten harjaaminen.. Se on hiukset äiti nutturalle ja menoks. 
Äiti nuttura tarkoittaa siis mitä? -Hiukset äiti nutturalla = peset hiukset laitat ne nutturalle suihkun jälkeen, ainoa millä saat enää takut pois on kourallinen hoitoainetta hiuksiin. 

Hiukset jopa pysyvät melkein samassa asennossa, vaikka otat ponnarin pois. Heh heh.. (Ei ole hauskaa.) 
Olen asiakaspalvelu työssä, jossa pitäisi suurinpiirtein näyttää ihmiseltä jotenkin päin. Ja olisi välillä kiva näyttää vähän erilaiselta, kuin aina sama äiti nuttura päässä, kotona sekä töissä. 

Mutta silti on niin laiska tekemään mitään erilaisia toimenpiteitä, joten se on aina joka ikinen aamu se kuuluisa äiti nuttura. Tiedän, että elämä on täynnä vaihtoehtoja ja aikaa on siihen mihin sitä haluaa olevan, mutta kyllä mä nukun mielummin vähän pidempään, kun alan väkertämään hiuksia, koska taitoni myös hiusten laittamiseen on aika minimissä. 

No tänään aamulla repäsin ja tein jotain ihan uutta. Tavallisen äiti nutturan sijaan tein kaksi äiti nutturaa! Mustahan tuli ihan hurja! 

 Eli erottelin yhdestä isosta takkupallosta kaksi pienempää takkupalloa. Omaperäistä eikö? 

Mulla on tällä hetkellä ihan _JÄÄTÄVÄ_ juurikasvu ja se ei näy niin paljoa, kun hiukset ovat nutturalla. Mutta tykkään nykyään peittää vähän juurikasvua pannoilla. (Luojan kiitos töissä on myös pannat.) 
Olen pihi käyttämään rahaa itseeni ja jos värjään hiukset teen sen kotona kaupan väreillä. Kampaajalla olisi ihana käydä, mutta mullakin on niin paksut ja suht pitkät hiukset taas nykyään niin en raaski laittaa kampaaja reissuun sitä 200euroa, ei sillä että mulla mukamas edes olisi 200euroa ylimäärästä laittaakaan kampaajalle. 

Joten peitellään juurikasvua nyt erilaisilla nutturoilla ja hiuspannoilla. Ja en tiedä miksi nyt en ole värjännyt pitkään aikaan edes hiuksia? Ehkä laiskuus on siihenkin asiaan iskenyt. Pääsispä kampaajalle! 
Joten otan vastaan hiusvinkkejä! Hiukset pitävät olla töissä kiinni, joten minkälaiset kampaukset olisivat yksinkertaisen helppoja tälläiselle avuttomalle ihmiselle hiusten kanssa? 

Sekä olisi kiva kuulla minkälaiset hiukset mulle sopisi sun mielestä? Tummat, pitkät, lyhyet, vaaleat? Minkälaiset? -Uskoisin, että jos näihin hiuksiin saisi vähän uusia tuulia loppuis se ainainen äiti nutturan pitäminenkin. 

-Tanja 

13 kommenttia:

 1. Korkea ponnari sit letität se poninhännän loppuun saakka ☺️

  VastaaPoista
 2. Kivat pallerot, mutta ai kauhee kuinka hirveältä kuulostaa tuo kirjoitusvirhe ”äiti nuttura”, jota hoetaan koko postauksen ajan. Muuten tekstiä on mukava lukea, mutta noin kaamea yhdyssanavirhe sattuu seluun. Oikea muoto olisi siis äitinuttura, sillä äiti nuttura meinaa jotain ihan muuta kuin kiireisen perheenäidin kampausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun silti jaksoit lukea ja vieläpä kommentoida! :)

   Tosiaan, jos et ole aikaisemmin blogiani lukenut niin siihen on syynsä miksi blogissani on paljon kirjotusvirheitä. Syy siihen syynä on paha lukihäiriö.

   Kyllä voisin tarkastuttaa jollain aina tekstit tai jotain muuta vastaavaa, mutta olen tullut siihen tulokseen, että blogi on minun ja minä kirjoitan sitä omana itsenäni joten myös nämä kirjoitus virheet kuuluvat samaan pakettiin. Ja suurimpia virheitä on juuri yhdyssanavirheet sekä pilkut ja pisteet yms.

   Tämä varmasti rajaa lukiakuntaa, koska ymmärrän että jos itse huomaa virheet niin se häiritsee ja paljon. Mutta itse en niitä huomaa..

   Poista
  2. Olet siinä mielessä onnekas, jos itselläsi ei ole lukihäiriötä. Mutta meitä lukihäiriöisiä on aika paljon. Itse olen pitään haaveillut oman blogin kirjoittamisesta, mutta en valitettavasti omista ainakaan vielä paksua nahakaa joka kestäisi tälläiset kommentit. Eikö se kuitenkin oli blogin kirjoittajan oma päätös viliseekö virheitä vaiko ei. Varsinkin kun tekstistä saa selvää mitä tarkoitetaan. Anteeksi sekava kirjoitus, mutta meni jo lukijankin tunteisiin. Ja kyllä tämä teksti sisältää lukihäiriön vuoksi varmasti miljoona virhettä enkä viitsi sitä kiusallanikaan tarkastuttaa. Lukihäiriö kun ei ole mittari hyvälle kirjoittajalle!

   Poista
  3. Ihana anonyymi! ❤ kiva, kun jaksoit kommentoida!

   Vinkkinä, jos haluat blogia alkaa kirjottamaa niin tee se. Tälläisiä typeriä kommentteja tulee todella harvakseltaan, koska suurin osa ihmisistä ymmärtää lukihäiriön. :) Olen saanut myös kommentteja siitä, että yleensä kirjotusvirheet häiritsee, mutta mun blogissa on pystynyt vähän siedättymään niistä, että ne ei enää häiritse niin paljon. :)

   Bloggaamisesta saa niin paljon myös hyvää, että tälläiset kommentit eivät saa innostumista bloggaamiseen lopahtamaan. :)

   Jos aloitat blogin tuu ihmeessä se linkkaamaan mulle!!

   Ihanaa päivää sulle! ❤🤘

   Poista
 3. Juurikin kirjoitusvirheiden takia en jaksa lukea, en edes yhtä postausta loppuun, olkoon lukihäiriö tai ei. Otsikot ja tägit vilisevät kirjoitusvirheitä, vaikka et niitä itse huomaa, kannattaisi ehkä ajatella lukijoita. Lukihäiriöstä huolimatta asioihin voi vaikuttaa, jos vaan viitsii antaa efforttia. Ei anna bloggaajasta hyvää vaikutelmaa se ajattelutapa, että "en itse huomaa, ihan sama mulle."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse lukea, jos siltä tuntuu. Kukaan ei siihen pakota vai olenko väärässä?

   Asia ei ole mulle ihan sama, mutta olen jo monen vuoden aikana punninnut asiaa ja koen, että tämä on blogi ja myös ne virheet kuuluu blogiini. Koska sellainen ihminen olen.

   Viralliset kirjoitukset sitten erikseen.

   Hauskaa viikkoa sinulle!

   Poista
 4. Erilaiset lettiväkerrykset ovat olleet mun pelastus! Suihkun jälkeen letti tai kaksi ja sillä pärjää pari päivää. Letit kun avaa, tulee kiva kiharapilvi, jonka perusponnari taltuttaa. Taitojen karttuessa on helppo saada pientä twistiä perusletteihin, kun tekeekin letin vinoon, käärmeen malliin tai vaikka spiraalin!

  VastaaPoista
 5. Mua ei kirjotusvirheet haittaa. Jaksan lukea vaikka mitä, kunhan on kiva aihe 😊

  VastaaPoista