Kaikkeee kivaaa..

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Heipparalllaa!

Vihdoin patistin itseni kirjoittamaan tänne. :)

Oltiin tossa yks päivä Kivenlahti rockissa, joka on nykyään Leppävävaaran urheilu puistossa. " lepuskiroooock"

Vähäsen kuvia sieltä ja muuten vaan olemisesta. Ei siis ostettu lippuja oltiin ulkopuolella nauttimassa " musiikista " joka just ja just kuulu sinne kuulu vaan " örinää " ja ihanasta seurasta tietenkin! :))

<3

saippuakuplia.

Heidi&mansikoita

Lisää saippuakuplia, tuoksuu mansikalle. :) 

Iina halus puhaltaa kuplia. 

nam

Siinä se sitten oli, paitsi mentiin sitte laulaa yöllä Leppävaaran karaoke baariin " aikuinen nainen " Tulipas hyvät naurut. 

SITTTEN.. Meillä on mailman ihanin hoito koira, ollut nyt puoltoist viikkoa ja vielä on puoltoist viikkoa!! FETA! Chihuuhuuaaa. xD 


 Käsitys tosta rodusta on muuttunut ihan täysin, luulin et ne räksyttää ja on tyhmii ja ilkeitä ja kaikkee mahollista, mutta Feta on ihanin koira ikinä, melkeempä jo ihanempi ku kiti.. Eikai sentään.. Mutta valloittava persoona. :)


                       ------------ Oltiin Heidin kanssa The Tigeris tos keskiviikkonakin..------------

hahaha, en näytä yhtään iteltäni.. 

PARASTA! <3 
Ylläri sinäänsä baareija tullu kierrettyy ihan liiankin kanssa koko kevään aijan..

Nyt Sitten on perjantaina mun uuden kodin tuparit, laitan siitä sitten kuvia ja sisutustakin näätte vähäsen.. JA sitten onki enää viikko juhannukseen ja ollaan  varattu toivottavasti ihana mökki ihanien kavereitten kanssa Nummi-pusulasta. JEEE!!! Sieltä saa hyviä kuvia. ;) Juhannuksestakin sitten enemmän juhannuksen jälkeen.

Parasta virvoketta kesällä, mehujää!! Kesäinen kuva tässä musta, mutta ilma ei oo hirveen kesänen ollu tässä.. Toivottavasti kaikille tulee hyvä ja aurinkoinen kesä!! Kesällä en ehkä kerkee hirveesti kirjottelee, kun on niiin paljon menoa ja meininkä, mutta yritän parhaani mukaan!!
                                                       

                                                              HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti