Mitä meille kuuluu?

maanantai 6. huhtikuuta 2015


Mitä meille kuuluu, kukkuluuruu? Me eletään kipeinä muuttolaatikoiden ja liian monen koulutehtävän keskellä. Olivialla on molemmissa silmissä silmätulehdus ja on kovin räkänen niinkuin äitinsäkin. Pää ihan tukossa ajatus ei kulje suuntaan eikä toiseen. Koulutehtäviä pitäisi saada tehtyä, että pysyisin mukana menossa, mutta uhkaavalta näyttää. Viime viikko kotona jo sairauksien vuoksi ja uhkaavalta näyttää tämänkin viikon kohtalo neljänseinän sisällä sairaspedissä. 

Huomenna varataan muuttoauto ja saa nähdä pitääkö pistää vipinää kinttuihin pakkauksen suhteen, olen aina "edellisenä päivänä pakkaaja." 

Vaikka ollaan kipeitä niin jaksaa tyttö silti puuhailla, lisäpäikkäreitä on tarvittu, että jaksetaan. Illalla ei sitten malteta käydä millään nukkumaan, vaikka väsyttäs. 

Olivia otti ensimmäiset askeleet ilman tukea eilen, joten nyt vain odotellaan millon tyttö jolkottelee pitkin pihoja ja mantuja kikatellen. 

Joten nyt peukut pystyyn, että parannutaan ennen lapsimessuja. Arvon tänään lapsimessu liput. Arvonta päättyy tänään kello 20.00. Arvon samantien liput ja ilmoitan ne täällä ja facebookin sivuilla! Kannattaa siis olla kuulolla! 

Toivottavasti kaikkien pääsiäinen on mennyt mukavasti! 

-Tanja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti