Lahdessa lapsiperheille kivaa tekemistä

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Paripäivää takaperin pidettiin ihan kunnolla puuhapäivä. Lähdettiin aamulla Launeen perhepuistoon. Launeen perhepuisto on ilmainen puisto lahdessa, jossa on paljon tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Löytyy mm. Liikennepuisto, linna veden keskellä sekä paljon muita kivoja leikkipaikkoja. Tällä kertaa tutustuimme vähän tarkemmin uuteen osa-alueeseen puistossa, joka oli tarkoitettu juuri tälläisille taapero ikäisille ainakin omasta mielestä. Esim pieniliukumäki johon lapset pääsivät itsenäisesti kiipeilemään ja laskemaan. Perhepuistossa voi syödä omia eväitä, sekä makkaroiden grillaamiseenkin löytyy oma paikka.

Samalla yhdistettiin käyminen Yli-Marolan 4H kotieläinpihassa, joka on myös ilmainen. Pieniä eläimiä on niin kiva käydä ihastelemassa. Perhepuisto ja Yli-Marolan 4H Kotieläinpiha sijaitsevat aivan lähellä toisiaan. Joten näissä käyminen on helposti yhdistettävissä samaan päivään.

Hienoa, että Lahdesta löytyy ilmaista tekemistä lapsiperheille! Löytyykö teidän paikkakunnalta tälläisiä ilmaisia puistoja taikka kotieläinpihoja tai jotain muuta? -Tanja

8 kommenttia:

  1. Lisää lahtelaisia leikkipuistoja löytyy www.lahtipuistoilee.fi

    VastaaPoista
  2. Viime viikolla oltiin Äänekoskella Huuhan perhepuistossa ja liikennepuistossa. Siellä voi suorittaa ajokortinkin. :) Nyt taas täällä kotona ja huomenna Launeen perhepuistoon, jos sää sallii.

    VastaaPoista
  3. Ei meillä ole :( mutta kaveri ainakin ajoi lapsineen launeelle, voi olla että mekin tehdään joku puistoreissu sinne, kun matkaa on vain tunnin verran :)

    VastaaPoista