TIKTAK..

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Tiktak.. Kello käy ja päivästä loppuu tunnit kesken. Tein ajemmin koulu juttua kaiken sen ajan, kun olin iltaisin hereillä Olivian mennessä nukkumaan. Kun koulujutut olivat suht päätöksessään niin alkoi työharjoittelu. 

Oon viihtynyt mun työharjottelu paikassa todella hyvin. Kauhea tuotteiden ja tavaroiden paikkojen opettelu, mutta nyt oon kohta ollut kaksiviikkoa työharjottelussa ja omasta mielestä hyvin menee. Uuden oppiminen on väsyttänyt ihan hirveesti. Oon iltaisin todella väsynyt, joten kaikki ylimääräinen on pitänyt jättää pois päiväohjelmasta. pelkkä kodin pyöritys työpäivän jälkeen on riittänyt nopeaan nukahtimiseen illalla. 
Kaiken kiireen keskellä on myös tapahtunut kivojakin juttuja. Joka on antanut voimaa jaksaa arjessa ihan toisella tavalla. 

Meillä on kaksplus verkostobloggaajien kanssa käynnissä  äitien piristystä #YllätäÄiti Vaikka melkein unohdinkin lähettää paketin salaiselle ystävälleni niin silti sain sen viimein postiin. Toivottavasti paketin saaja pitää paketistaan. Tästä #YllätäÄiti on tulossa marraskuussa postaus sarja kaikkien osallistujien blogeihin. Saapuispa mun paketti jo!! En malta! 
Sekä mitä muuta.. No meillähän on Halloween pirskeet nyt lauantaina, joten olen käyttänyt illat myös koristeiden askarteluun! Tosin vasta yhden illan, mutta kyllä saan siihen kulutettua vielä muutaman tunnin, että kaikki askartelut olisivat valmiina. Ja en millään malttaisi odottaa, että pääsisin koristelemaan asunnon Halloween teemalla. Kaikkien on siis määrä pukeutua ja niin ihanaa, kun kaikki mun ystävät on niin innoissaan! En malttaisi odottaa, että näen kaikkien upeat asut ja meikit. 

Tosiaan, vaikka olisi oma jaksaminen kortilla ja väsyttäisi niin silti mulla pitää myös olla jotain odotettavaa koko ajan minkä eteen tekisin vähän juttuja ja odotan sitä jotain. Siksi ehkä väsymys tuntuukin suuremmalta mitä oikeasti olisi, koska en osaa olla tekemättä ei mitään. Monta rautaa tulessa koko ajana.

Virkkauksetkin vaan odottaa virkkaajansa ja blogi odottaa kirjoittajaansa. En lupaa, mutta yritän ryhdistäytyä. En ainoastaan blogin vaan kaiken suhteen, voisin jopa ottaa hetken rauhallisesti? Ilman minkäänlaisia suunnitelmia? Mutta kohtahan on jo joulu, pitäisi alkaa miettimään joululahja ostoksia... Hehe..

Onko tuttua tälläinen, että ette osaa olla tekemättä mitään, aina monta rautaa tulessa?

Ihanaa loppuviikkoa teille!
ps. Juhlitteko jo nyt tulevana viikonloppuna halloweeniä vai vasta seuraavana?

-Tanja 


2 kommenttia:

  1. Mäkään en osaa olla tekemättä mitään, tuntuu niin tyhjältä jos ei ole mitään projekteja tai tapahtumia tms tiedossa :D Vaikka vihaan syksyä ja pimeyttä, niin on kivaa, että silloin usein tapahtuu kaikenlaista. Meilläkin tiedossa pippalot viikonloppuna, tosin synttäri&ysäriteemalla, mutta parasta siinä on se, että mä pääsen piiiitkästä aikaa ihan parhaan tyttöporukan kanssa bailaamaan. Hyviä juhlia sinne! PS. Mäkään en malta odottaa omaa lahjaa ;)

    VastaaPoista