Milloin on oikea aika koristella koti jouluiseksi?

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Joulukuu häämöttää kovaa vauhtia. Me tai siis minä otin jo varaslähdön joulukoristeiden kanssa. Koristelen hyvin vähän joulua kotiin, mutta ykkösuosikki on joulukuusi ja sen koristeet. Joten pitihän jo kuusi saada laitettua ja koristeet vimpan päälle. 

Musta on kuoritunut pieni joulunrakastaja lapsen saannin jälkeen. Ennen vähät välitin joulusta. En edes pidä jouluruuasta niin paljon, kun siitä "kuuluisi" pitää.  
Melkein kaikki lahjatkin on jo ostettu osa vielä odottaa paketointiaan, kunhan vain saisi aikaseksi paketoida. Paketointi tosiaan pitää tehdä myöhään illalla, jotta pieni joulupukin odottaja ei huomaa. Joulupukkia odotellaan jo todenteolla täällä. Jokapäivä kysellään milloin pukki tulee. 

Harvoin näin aikasessa olen koskaan joulunsuhteen ollut, että kuusi olisi jo päivää ennen isäinpäivää täydessä tällingissä ja suurinosa lahjoista ostettu. Kiva olla joskus jossain ajoissa, että ei tarvitse viime hetken paniikki ostoksia tehdä päivää ennen joulua! 
Olemme jo leiponut kerran Olivian kanssa pipareita, joka suuntautui siihen, että tyttö halusi syödä taikinaa enemmän, kuin painella muoteilla. Joten täällä odotellaan jo joulua kovasti!! 

Olivia lähtee  mummolaan etukäteen laittelemaan joulua valmiiksi. Ja me tulemme sitten hitusen perässä miehen kanssa. Toivotaan, että saadaan lunta sinne pohjoiseen jouluksi! 
Onko vielä liian aikaista laittaa kuusi tai muita joulukoristeita, jos mielestäsi on niin milloin teistä on hyvä aika alkaa laittamaan kotia jouluiseksi? Itse tykkään nauttia joulusta jo reilusti ennen joulua, koska heti joulun jälkeen haluan koristeista jo eroon. Mielummin etukäteen nautin, kuin joulun
jälkeen.

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille! <3

-Tanja 

4 kommenttia:

 1. Niin ihanaa,että on muitakin jotka haluaa nauttia joulusta jo reilusti etukäteen. Mä myös haluan jo uudeksi vuodeksi kuusen ym. Pois,joten siksikin laittelen jo hyvissä ajoin joulua. Ekat piparitkin leivottiin tänään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin sen just ajattelen, kuusi pois uudeksivuodeksi ja reilusti ennen joulua kuusi!! :D Mahtavaa!

   Poista
 2. Näyttää niiiin ihanalta! :) Mä en oo ostanut vielä ainuttakaan joululahjaa enkä laittanut koristeita, voi ei! Kohta iskee paniikki, en jaksais millään shoppailla vasta just ennen jouluu sillon kun kaupoissa on älyttömästi porukkaa! Täytyy ottaa susta mallia ja hankkia joululahjat hyvissä ajoin! Ihanaa joulun odotusta myös teille <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä lahjoja kerkeää vielä käydä ostelemassa. Ikinä en itsekkään ole näin ajoissa :D Mutta kerta se ensimmäinenkin.

   Ihanaa joulunodotusta myös sinulle! <3

   Poista