MYKKÄKOULU

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pyydän anteeksi mun "mykkäkoulua" teille lukijoille. Siis mulla on aivan kauhea morkkis siitä, että bloggaus on jäänyt tosi vähälle, mutta minkäs sille mahtaa, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja niistä haluaisin nukkua vähintään sen 8 tuntia. 

Koulussa ei niinkään kiirettä ole ollut. Torstaina oli ehostuksen näyttö jaja.. Oon tosi huono meikkaamaan, mutta kakkonen olisi kiikarissa. Toivotaan, että sellainen mulle tärähtää. Ensi jaksossa alkaa kylpylähoidot ja niitä odotan kovasti. Kylpyläjaksoa odottanut ihan siitä lähtien, kun kuulin, että tuohon kouluun pääsen ja vihdoin on kylpyläjakson aika!!!! MAHTAVAA EIKÖ? 

Koulun ja perheen ohella olen yrittänyt ripsenpidennyksien tekoa harjotella. Melkein joka arki-ilta Olivian mentyä nukkumaan niin harjoittelen niiden tekoa asiakkaille. Vielä on matkaa täydellisyyteen, mutta ihan hyvältä nuo alkavat näyttää jo ainakin omaan silmään. Miltä teidän mielestä näyttää? Ensimmäisiä ripsiä näkee instagramista nimimerkillä @ourjourneyblogi

Kun joka ilta käyttää vähintään muutaman tunnin ripsiin sen jälkeen tekee kotona pikasiivouksen ja sitten on jo nukkumaan menoaika. Isot pahottelut, että postauksia tulee niin harvakseltaan nytten. Mulla on teille tulossa arvonta, joka siis tulee hetikun vain kerkiän! Sekä pääsiäisestä postausta. Eikö kuullostakkin ihan hyvältä? 

Ps. Ihmiset jotka seuraa meitä instagramista pongasi jo Olivian uuden yöpuvun. Jestas kuinka liekeissä Olivia oli minions paidasta. - Äitii, kuva, hymy ja neiti näppärä jo kuvaus asennossa. 

Aurinkoista sunnuntai päivän jatkoa kaikille!! ❤️

-Tanja

4 kommenttia:

 1. Ripset näyttää tosi hyvältä :)
  T. Nelliina, joka ihailee tuuheita taipuisia ripsiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) kiva kuulla myös ulkopuolisten mielipidettä tekemistäni ripsistä! :)

   Poista
 2. Aivan täysin ymmärrettävää ettei aika riitä kaikkeen! Täällä kuitenkin ollaan ja pysytään ;) ♡

  VastaaPoista