UUDET KULMAKARVAT

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Mä oon aina ollut tosi huono laittamaan mun kulmakarvoja millään tavalla. Teininä sheivasin ne melkeempä pois kokonaan. Kyllä luit oikein, sheivasin. Oon pitkään haaveillu näteistä ja siroista kulmista. Sekä sellaisista kulmista, jolle mun itse ei välttämättä tarvisi mitään tehdä. Nykään en aamuisin ennen kouluun lähtöä meikkaa tai tee oikeen mitään muutakaan mun kasvoille, joten halusin aivan valmiit kulmat.

Mä vihaan kulmien nyppimistä, se sattuu.. Varsinkin, kun ite niitä koittaa nyppiä joten jätin nyppimisen pois. Kokeilin kulmakarva veistä jonkin aikaa ja plääh liian vaikeeta. Joten oon sitten niiden vaan antanu kasvaa ja sillon tällön kulmakarva veitsellä niitä sohinut. Välillä tullut haavoja ja välillä lähteny vähän liikaa karvoja.

Perjantaina koulussa oli vaan tarkotus värjätä mun kulma ja nyppiä ylimääräiset karvat. Mutta saatiinkiin idea, että ne vois vahata, jotaa sais kerralla hyvään muotoon. Aluksi totesin vaan, että ei missään nimessä, koska mua toi karvanpoisto sattuu aivan julmetusti noilla "repimis" taktiikoilla. Joten en missään nimessä halunnut, että mun kulmia revitään. Hetken suostuttelun jälkeen mä suostuin siihen sitten lopulta ja onneksi suostuin. En olis ikinä uskonu, että pääsen mun paksuista epä symmetrisistä kulmista eroon, mutta niin vain kävi.

Vaikka vahaus tuintuikin ikävältä niin kyllä mä sen uudestaan tekisin, jos olis tarvis. Nyt oon varmaan kuukauden päivät näissä upeissa kulmissa ennenko alkaa taas kasvamaan haituvat.

Nyt mun kulmat on omasta mielestä todella hyvät vahauksen ja värjäyksen jälkeen. Arkena mun ei näille mitään tarvitse tehdä!! Mahtavaa!!

Vinkkinä, että jos joku kamppailee epäsymmetrien ja paksujen kulmien kanssa, eikä halua niitä nyppiä kannattaa piipahtaa kosmetologilla.

Mitä te olette mieltä mun uusista kulmista? 

-Tanja 

8 kommenttia: