Tauluilla piristystä lastenhuoneeseen

keskiviikko 2. toukokuuta 2018


Vihdoin on taas aika uppoutua Olivian huoneen sisutukseen. Oon haaveillut pitkään taulurykelmästä lasten huoneessa. Pitkään oon näitä taulukehyksiä, julisteita ja kortteja keräillyt. Ikinä en oo vaan saanu aikaseks tehdä niille mitään.

Nyt aloin sadepäivän kunniaksi laittelemaan näitä kuntoon, vaihdoin sommittelin ja mietin miten tämä on näin vaikeaa? Nehän on oikeasti vain tauluja onko sillä nyt oikeasti mitään väliä onko Pikkunorsun teksti julisteet vaaleanpunaisessa vai siniturkoosissa kehyksessä. No näitä mä pyörittelin tovin, vaihdoin, käänsin ja väänsin. Nyt luulen, että ollaan oikeilla jäljillä ja näin nämä olisivat parhaimmillaan.

Pieni pelko oli myö tosiaan, että nämä eivät sopisi keskenään yhtään, koska en ole näitä samalla kertaa ostanu vaan pikkuhiljaa ostanut tuolta ton ja tuon tuolta. Yheden julisteen olen joskus voittanut instagram arvonnasta. Ja se on tuo musta missä on kolme nallea kävelemässä. Juliste taitaa olla PikkuBo verkkokaupasta. En tosin tiedä myydäänkö niitä enää siellä, koska voitosta on varmaankin parisen vuotta aikaa, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa. PikkuBo:n juliste ainakin sopii meille jonon jatkeeksi erittäin hyvin. 

Mitä mieltä sä oot sopiiko nää yhteen? Taulukehykset on tosiaan ikeasta ostettu. Kehykset on mun mielestä ihanan väriset. Tuo värikyyttä kummasti suht valkoiseen lastenhuoneeseen huoneeseen. 

Jotta nyt  ei nyt ihan överiks pistetä niin ei hätää, nämä eivät ole vielä kummiskaan seinässä kiinni, koska en ole ostanu taulutarroja. Ja niissä on se paha, että kun sen kerran seinään laittaa niin siinä sen taulun on oltava, koska jos kauheasti irrottelee ja vaihtelee lähtee liimapinta tarrasta irti. Joten vielä on edessä se tuskallisin eli päättää miten taulut viettävät aikansa seinällä. -Mulla ei henkilökohtasesti oo mitään silmää tälläisiin, mutta enköhän mä saa jonkun kaverin mua auttamaan.

Eilen ne jotka mua seuraa instagramissa näkivät varmaan mun isntastoryn, kun avauduin siitä että olin jo kerran kirjoittanu tän postauksen ja se vaan hävis johonkin. Se ärsytyksen määrä oli niin suuri, että jopa ärsytti nyt kirjottaa tää postaus uudestaan, koska tuntuu että tää ei oo yhtä hyvä, kun se mun eilinen, joka on jossain tuolla paikassa X. Mutta toivottavasti saitte tästä jotain irti. 

Mulle voi vaikka instagramin kautta laitella viestillä ehdotuksia miten nää taulut kannattaa sommitella seinälle. Ja musta ois ihana nähdä myös miten te ootte tauluja sommitellut lastenhuoneeseen. @Kauniskaruselliblogi

Oikein ihanan sateista päivää kaikille! 

-Tanja

1 kommentti: