Ihanat kaksplus kesäjuhlat

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Vihdoin kerkesin tulla teille kirjottelemaan teille näistä kauan odotetuista Kaksplus kesäpartyistä. 

Elikkä meillä on pari kertaa vuodessa ihan kaksplus blogiverkoston tyyppien kanssa juhlia, jotka verkostolaiset ovat järkänneet itse. Aina on jonkin näkönen järkkääjä tiimi ja näin saadaan partyt kasaan. 

Saimme yhteistyön merkein tilat, jotka tarjosi meille Escape Game Over . Saimme kokoustilan omaan käyttöömme jo edellisenä iltana, jotta saimme tavarat vietyä paikan päälle ja koko seuraavaksi päiväksi iltaan asti. 

Escape Game over tarjosi meille jokaiselle bloggaajalle mahdollisuuden käydä yhdessä peli huoneessa.  "Mun" tiimi suuntasi SAW-huoneeseen. Ja kerron teille salaisuuden, ei todellakaan päästy huoneesta ulos. Jäi ihan sekunneista kiinni, että oltaisiin päästy. Hauska kokemus oli tämä, huone oli itselle varsinkin todella haastava ja voin varmaan puhua koko tiimin puolesta, että oli todella haastava huone? 

Huoneesta en teille voi valitettavasti kertoa sen enempää, mutta suosittelen testaamaan! 
Meillä oli ihanat tarjoilut myös saatu yhteistyönä meidän partyihin, terveellisestä meillä piti huolen raikkailla smhootieilla Your Humblelta, suolaiset meille tarjosi Linkosuo, josta saimme ruis- sekä kaurasipsejä suolaiseen pikku nälkään. Makean nälän hillitsi Maxikarkin ihanat karkit. 

Kaksplus tarjosi meille kaikille alkumaljat. Mutta muut illan juotavat tarjosi Nokian Panimo ja olin todella positiivisesti yllättynyt heidän omena siideristä. Vähän tujumpaa juotavaa rohkeimmille The Ufo Shotilta.  Pieneen siaimaaluun meille oli tarjolla Mirabeau roséviiniä sekä Most Wantedia.

Näin hyvillä tarjoiluilla oli todella mukava jatkaa iltaa lastenvaate kutsujen kera, POP&Co Helsinki oli meille pitämässä pienen esittelyn syksyn uutuksista. Näitä vaatteita on näkynyt aikasemminkin täällä mun blogissa yhteistyömerkein.  Sieltä on tulossa kaikkea ihanaa! 
Goodeibagit oli aivan mahtavat ja niin onnistuneet! Tykkäsin ihan hirveästi kaikista tuotteista ja aivan todella iso kiitos yrityksille jotka tähän kotipakettiin osallistuivat. Mä oonkin todella paljon instagramissa höpötellyt näistä tuotteista, koska kassit sisälsivät paljon kosmetiikkaa ja arvatkaa koko on lovena kosmetiikkaan? Varsinkin nyt, kun uskaltaa käyttää muutakin kuin apteekin tuotteita! Instagramiin varmasti tulossa vielä paljon lisää juttua kosmetiikasta joten kannattaa tolla kuulolla, jos kiinnostaa mm, Lushin tuotteet. @Kauniskaruselliblogi tilin takaa löytyy näistä tuotteista! 

Arvonnassa oli Vimman tunika, Luin Living hiusten hemmottelusetti sekä huikea kotimainen Aarni Wood-kello.
Tiesitkö että me ihmiset roskataan 8 miljoonaa tonnia muovia joka vuosi?
Aarni Woods ei halua olla osana tätä, vaan haluaa kehittää ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Muutamassa kellomallissa on suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet. 

Mutta yllätys yllätys arpaonni ei osunut tälläkään kertaan muhun minkään tuotteet kohdalla! :D 

Ihanan Julian kanssa lähdettiin ottamaan muutamat asukuvat. Ja sitten niistä tulikin kimppakuvia ja kaikkea sekalaista! 

Nää muijat on vaan niin super kultaa, ootteko koskaan tutustunut aikuisiällä ihmisiin, jotka tuntuu heti niin sunlaisilta tyypeiltä. Jolle voi puhua kaiken ihan omana itsenään.

Mä oon saanu netin kautta niitä 24 kappaletta, uskomatonta mutta totta! 
Näistä kuvista varmaan huomaa tän meidän juhlien tunnelman. Hauskaa oli ja haluun kiittää ihan hirveesti Liinaa, joka näki suurimman vaivan näihin bileisiin, jotta nähtäis toisiamme ja saisimme nauttia illasta täysin siamauksin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti