Taas täällä!

tiistai 30. kesäkuuta 2015


Heipparallaa pitkästä aikaa kaikki! Mä en ole kerennyt tulla tänne päivittelemään meidän kuulumisia yhtään. Vuorokauteen vois tulla muutama tunti lisää, jotta kerkeisin useimminkin tulla tänne kirjottelemaan teille! Eikä mun mielestä kesällä tarvitse bloggailusta tressata, menee ja tekee fiiliksen mukaan. 

Meille kuuluu erittäin hyvää, odotellaan lämpösiä kelejä edelleen, johon ollaan saatu jo vähän esimakua. 

Me tultiin sunnuntaina takaisin kotiin meidän Kuopion reissulta, joka oli tosi mukava. Pieniä kommähdyksiä lukuun ottamatta. Oltiin yhessä kauppakeskuksessa käymässä ja Olivia otti jalat alleen ja sitten kaaduttiin ja kovaa. Huuleen tuli pieni vekki, mutta onneksi ei tarvinnut lähtee sitä tikkaamaan siellä. Säikähdyksellä selvittiin. Mutta mä oon myös vahvasti sitä mieltä, että lapsi ei opi omia rajojaa, jos joskus ei käy pieniä haavereita. En voi olla aina suojaamassa pumpuliverkon kanssa tyttöä jokaiselta pieneltäkin haaverilta. 

Tää viikko ollaan viellä lahdessa. Nähään kavereita ja nautitaan hyvästä säästä. Perjantaina mä meen Summer up-Festareille. Pitkästä aikaa nään mun vanhoja ystäviä espoosta. Jeij! 

Ens viikolla mun pikkusisko tulee meille mun kanssa koiranhoito avuksi. Kalle lähtee sillon nimittäin Olivian kanssa Kallen isälle käymään viikonlopuksi. Tarkotuksena oli alunperin lähteä koko konkkaronkka sinne, mutta unohdin, että olin luvannut olla isosiskolleni koiravahdiksi yhdelle sen koiralle, joten olen kotona kolmen koiran kanssa sitten, 

Tähän loppuun kaipaisin pientä vinkkiä, mitä mä teen mun hiuksille? Kuvastakin näkee, että juurikasvu on mitä valtavin. Mulla on melkeen mustat hiukset, joten tostanoin vain ei mitään saa aikaseksi tehtyä. Oon tosi kyllästyny näihin tummiin, mutta ne on vaa tosi helppo hoitoset. Joten nyt hiusvinkkejä kehiin! 

Oikein mahtavia hellepäiviä teille kaikille, toivottavasti kaikki nauttivat tästä pienestä helleviikosta! 

-Tanja Ei kommentteja:

Lähetä kommentti