ME KIRPPISTELLÄÄN VEKARA-KIRPPIKSELLÄ

keskiviikko 10. helmikuuta 2016Kirppistely on yks mun monista harrastuksista. Kirppiksissä on sitä jotain, jonka mun sisko on mulle opettanu. Aloin päästä kirppiksien makuun, kun käytiin mun siskon kanssa paljon kirppiksillä. En osta melkein mitään netti kirppareilta, koska tykkään kierrellä ja hypistellä tavaroita kirppiksillä. Sekä haluan nähdä sen mitä olen ostamassa niin ihan livenä. 

Näin opiskelijana ei ole varaa ostaa kaikkea uutena. Koska nykyään kaikki on niin kallista aivan uutena. Joten pitää turvautua toisiin keinoihin. Olivian melkeen kaikki ensimmäiset vaatteet me saatiin käytettynä. Yhdellä vauvalla olleita, kuin uusia. Olivian molemmat vaunut on olleet käytettyjä ennenkun ne saapui meille. Mun vaatteet suurimmaksi osaksi on käytettyjä. En vain osaa laittaa johonkin toppiin 20euroa.. Tukeudun siis kirppistelyyn omienkin vaatteiden suhteen. 

Sain mahtavan tilaisuuden tehdä Vekara-kirppiksen kanssa yhteistyötä. Vekara-kirppis on juuri avattu lahteen, kauppakatu 37. Sijaitsee keskustan tuntumassa. Kirppis on suunnattu lapsien vaatteille/tavaroille. 

Kirppis toiminta on alkanut menevän aivan päälaelle mitä se ennen oli. Hinnat ovat nousseet. Toisaalta ymmärrän sen, että eihän kirppiksien pöytä vuokrat ole ilmaisia. Joten ainakin omat olisi kiva saada takaisin sekä, voittoa myös sen takia, kun on nähnyt kauhean vaivan laputtaa vaatteita. Mutta on monia tapauksia missä en ymmärrä hintalaatu suhdetta. 
Joten nyt mulla oli mahdollisuus omalta osalta palauttaa sitä kirppis meininkiä. Sain pöydän yhteistyömerkein. Joten laitoin myös vaatteita myyntiin pilkkahinnoin. Koska meidän vaatteet ovat käytettyjä, joten sen mukaisia hinnatkin vaatteille olen laittanut. Vaatteet jotka ovat myynnissä ovat osa todella käytettyjä osa siistimpiä. 

Kirppiksellä on erikseen siivouspalvelu käytössä, joka on esim meille tosi hyvä. Pitkät koulupäivät sitten pitää jo hakea neiti hoidosta joten he siistivät pöydän meidän puolestamme. Hinta sille ei ole ole paljon, huimat 8e/vko.

Tällä hetkellä hinnat pyörivät 20cent-4euroon. Paikassa numero 5. 

Ihastuin Vekara-kirppikseen ensimmäisen käynnin jälkeen paljon. Kirppari oli todella siisti ja yleisilmeeltään siisti. Ensimmäisenä kertana kauhistelin joidenkin vaatteiden hintoja, mutta tosi asihan on se. että jokaisella kirppiksellä on vähän hinnakkaampaa tavaraa. Mutta löysin ihania löytöjä jo ensimmäisen kerran tuolta. 

Aluksi mietin sisääntuloa vaunujen kanssa, että eihän tänne pääse, koska heti pienet rappuset ylös. Mutta sekin tilanne on nyt korjattu, sekä työntekijät ovat heti tulleet auttamaan pyytämättä nostamaan vaunuja, joten propsit iloisille työntekijoille!! 

Mihin myös ihastuin, niin lasten leikkipaikka!!! En ole nähnyt vielä yhdelläkään kirppiksellä leikkipaikkaa lapsille. Se oli ihan huippu juttu, saa itse kierrellä ja lapsi viihtyy leikki nurkassa. 

Kirppikseltä löytyy myös pieni kanttiini, jos vaikka pienimmillä kirppisteliöillä alkaa huikomaan. 

Vekaralla on käytössä nettiselain, jolla voit tarkkailla myyntiä itse silloin, kun sinulle sopii. Musta se on tosi hyvä, jotta sitten, kun tavaraa on alkanut menemään tietää itse, että voi viedä lisää, jos kotona on vielä jotain vietävää. 

Itse en vielä vienyt kaikkea, koska koen, että mitä siistimpi pöytä sitä enemmän se hakee kävijöitä itselleen, koska pöytää on silloin helppo tutkia. 
 Tässä vielä aukiolo:

TI – TO  klo 10 – 17

PE  klo 10 – 18.30
LA – SU  klo 10 – 14 
 Osoite: 
Kauppakatu 37
15140 Lahti

 Laitan vielä lopuksi linkin Vekaran sivuille, eikun varamaan pöytä. Kirppistelemään hyvillä mielin!
KLIK

ARVON TEILLE YHDEN PÖYDÄN VIIKOKSI! 
Arvontaan on aikaa osallistu 21.2.2016 
KOMMENTOI: MUKANA! 
Laitathan sähköpostiosoitteen kommenttiin, jotta voin ilmoittaa, jos juuri sinä voitit ilmaisen pöydän viikoksi! 
APRAONNEA KAIKILLE! 

 *Yhteistyössä Vekara-Kirppis


-Tanja 

39 kommenttia:

 1. MUKANA! haaveilenkaikesta@gmail.com just mietin itsekin että vois viedä sinne, kun se tosiaan on omakin lempparini :)

  VastaaPoista
 2. mukana (krista_nasi@hotmail.com )

  VastaaPoista
 3. Mukana! Kirppispöytä on pitänyt muutenkin jo varata. Vekaralla olisi varmasti merkkivaatteillekin ostajia :)

  piias(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti, kuhan on kohtuulliset hinnat! :) Tsemppiä arvontaan!

   Poista
 4. Mukana :) (jennitoivanen82@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! Mulla oli tuolla pöytä kaks viikkoa ja tavaraa meni kyllä hyvin! Lisäks koko kirpparin yleisilme on ihanan värikäs ja siisti. Yksittäisille pöytien pitäjille, jotka korkaita hintoja pitävät, ei tietty voi mitään. Joka kerta silti olen löytöjä tehnyt! Valaistuksessa toisinaan olisi ehkä parannettavaa, muuten kyllä tosi raikas tuulahdus Lahden alueen kirppiksiin! :) elmako (at) live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! Ite just tykkään sentakia myös tästä, koska ei haise tunkkanen. Vaikka ehkä se tunkkaisuus " kuuluu " kirppareihin!

   Tsemppiä arvontaan!

   Poista
 6. mukana myy_enkeli82@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mäkin haluun mukaan arvontaan vaikka se pöytä siellä nyt onkin :') kuvastin@outlook.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tsemppiä arvontaan! Onko sulla mennyt hyvin kaupaksi?

   Poista
 8. Ehdottomasti mukana ☺️ s.posti niinaseila@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. MUKANA! susu21@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mukana!

  jen_ni91 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana! salla.riikonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana! Olis niin paljon taas neidin vaatteita mitä pitäis kevään aikana saada myytyä että vois kirppistellä taas uusia tilalle! :) anskkk-@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana.

  Myös Villähteellä Matruskassa on lapsille leikkipaikka. Samoin Nastolan Flamingossa on ollut. Siellä en kyllä ole käynyt yli vuoteen, joten tän hetken tilannetta en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva kuulla, ehkä joskus pääsen sinne käymään. Näin autottomana ei ole tullut mieleen lähteä " noin pitkälle " mutta nytkyn sanoin niin ehkä lähden. Onko sinne hyvät bussi yhteydet?

   Poista
 14. Mukana! (anu.sinivirta@hotmail.com)

  VastaaPoista
 15. Mukana! :)
  pmmp_91@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Ihanan kodinomaisen näköinen paikka,tuolla kävisi kyllä mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! :) Toivottavasti Vekara laajentaa muuallekkin suomeen, kuin vain Helsinki ja Lahti!

   Poista
 17. Ihan lemppari kirppis! Oon tehny meiän 4kk vauvalle monia löytöjä sieltä. Alkaa jo kaappeihin kertyä pikkukamun vaatetta eteenpäin laitettavaksi. :)
  larsbe@jippii.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu!! :) siellä on kyllä paljon pienille vauvoille tavaraa ollut, kun mäkin oon ostellu mun tuleville kummi lapsille sieltä! :)

   Tsemppiä arvontaan!

   Poista
 18. MUKANA <3

  kivan näköistä :) toinen kirppari missä nyt tiedän olevan leikkipaikka. Kanttiinin oon nähnyt kahdessa aiemminkin. Todella hyvä teksti ja sai selville tarpeellista kirpparista. joskus voisin käydä, kunhan aikaa saan että pääsen.

  osoite: jenni.saari86@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi leikkipaikka on kyllä ihan huippu juttu! :) kannattaa ihmeessä käydä!

   Todella kiva kuulla, tsemppiä arvontaan!

   Poista
 19. Mukana!
  heidi.vuorimaa@wippies.com

  VastaaPoista
 20. mukana
  laura.kainulainen13@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Mukana! olgakoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana. henna.gronroos@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana!:) hamalainen.susannamaarit@gmail.com

   Poista
 23. Mukana! paula.kylliainen (a) netti.fi

  VastaaPoista
 24. Mukana! miinatk3@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana kans! pia.vuori@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana!! annuska1994@windowslive.com

  VastaaPoista
 27. Arvon voittajan lähipäivinä, kuhan kerkiän. Ilmoitan voittajalle sähköpostitse! Kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista