Vauvastani on tulossa kaksi vuotias, synttäri juttuja!

maanantai 8. helmikuuta 2016

Kaksi vuotta sitten oli tuskaiset ja jännittävät oltavat, kun odottelin milloin vauva päättää syntyä tähän mailmaan.
Nyt on jo aika järjestää kaksi vuotis syntymäpäivät tuolle mun "vauvalle." 

Vuosi sitten päätin panostaa paljon tytön synttäreitä varten. Ne olivat ne ihka ensimmäiset syntymäpäivät. En halunnut pinkkiä teemaa, koska tiesin pinkkien synttäreiden tulevan tulevaisuudessa. Nyt on se tulevaisuus, meille tulee tänä vuonna pinkit synttärit. Tässä vielä linkki vuosi sitten juhlittuihin synttäreihin KLIK.
Tänä vuonna mennään vähän rennommin merkein. Kaupat on pullollaan pinkkiä, joten tänä vuonna näinkin helppo teema väri löytyi hetkessä.

Mulla on vaikka mitä ideoita kakusta ja tarjoiltavista, mutta saa nähdä mitä kaikkea me saammekaan aikaseksi. Tämä äiti on taas innoissaan tulevista synttäreistä. Tykkään järjestää kekkereitä ja haluan, että kaikki on just vimpan päälle. Just eikä melkein, Mutta tänä vuonna olisi tarkotuksena ottaa vähemmän tressiä. Jos alottaisin jo ajoissa tarvikkeiden hankkimisen? Se jää nähtäväksi..
Oon ihastunu, käytän tavallisia lasipurkkeja, perus feta tms. Ja laitan niihin narut, siitä saa niin kivan juhlallisen. Ja olettekin varmaan huomanneet, että kun juhlia on ollut, samat purkit ovat pyörineet joka juhlissa, mutta erivärisen nauhan kera.

Voin paljastaa, että tänä vuonna lasipurkkeja tulee olemaan todella paljon!! Tietenkin, jos mun suunnitelma onnistuu!

Linkittäkää ihmeessä teidän synttäri postauksia. Olisi kiva nähdä minkälaisia kekkereitä teillä on pidetty! 

-Tanja 

12 kommenttia:

 1. Meidän 1 v. juhlat näyttivät tältä. http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2015/08/mista-on-trendijuhlat-tehty-sisaltaa.html Oi voi meidänkin vauva on puolen vuoden päästä 2v. Kiva jäädä seuramaan millaiset synttäreistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa teillä ihanan näkönen kakku 1-vuotis kekkereissä! :)

   Oikeinpaljon tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 2. Lasten synttärijuhlia on aina kiva järjestellä. <3 Meillä tehtiin viimeksi bagel-baari meidän 2-vuotiaan juhlia varten :D

  http://lapsiparkki.blogspot.fi/2016/02/bagelbaari-juhlissa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomassa, ihan huippu keksintö!!! Mahtava, mistä tällänen idea tuli mieleen?

   Poista
 3. Meidän poikasella on maaliskuussa 1-v. synttärit ja olen ihan pulassa, koska pää lyö aivan tyhjää kaiken suhteen... Rakastan juhlien järjestämistä, mutta olen järkännyt niin monet kekkerit, että siksi tuntuu, että ihan kaikki ideat on jo käytetty tarjoilujen ja koristeiden suhteen. En malta odottaa sitä, että lapsi alkaa itse esittää toivomuksia ja pääsen järkkäämään teemabileitä :)

  Toivottavasti tähän linkitettäisiin paljon synttäripostauksia, että minäkin saisin jonkin idean juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla aivan sama, tuntuu, että kaikki on käytetty.. Esim tuo lasipurkki ja nauhat. Jokasissa juhlissa ollut meillä niin. Mutta se on musta kivan näkönen joten menkööt tänäkin vuonna :D
   Tsemppiä juhlien järkkäämiseen!

   Poista
 4. Juhlien järkkääminen on ihan parasta puuhaa! Noi nauhat on tosi nättejä <3 Ja siis mitä sä meinaat niille/niistä purkeista tehdä jos niitä kerta tulee niin monta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä itse pidän kanssa niistä tosi paljon! :)

   Ajattelin tnä vuonna tehdä pieniin pilttipurkkeihin juustokakut, jokaiselle kerta annos. Jos tämä siis onnistuu, joten ajattelin niidenkin ympärille laittaa nauhat! Haha!

   Poista
 5. Tässä on tunnelmia meidän viimeisimmistä synttäreistä: http://heimeillavalvotaan.blogspot.fi/2015/08/discosynttareiden-terveellisemmat.html

  VastaaPoista
 6. Voi apua, miten nopeesti aika on menny!! Pieni prinsessa on kohta 2v ja tuntuu siltä, että olitte just vähän aikaa sitten täällä moikkaamassa meitä. Muistan, kun Olivia oli niin pieni pallero, että ihmettelin miten ihminen voikaan olla näin pieni! Haha, ihanaa :)

  VastaaPoista