10 ei niin tärkeää faktaa tästä äidistä

maanantai 8. elokuuta 2016

Fakta numero yksi: Mä en voi syödä salaattia samalta lautaselta missä on ruokaa. Mikään ei oo niin oksettavaa, kun se että  salaatti sekottuu kastikkeeseen tai perunamuussiin!!! Tai mikä pahin KETSUPPI!!! 
Fakta numero kaksi: Harjaan mun hiukset about ehkä kerran kahteen viikkoon.. Nyt kyllä ajattelin vetää ryhtiliikkeen, koska mulla on uus suoristusrauta. Enää ei mee tätä pehkoa suoristaessa yli tuntia.  
Fakta numero kolme: Mä en ole kovin siisti ihminen. Meillä on kotona koko aijan joka paikassa kauhee sotku. Ja ihan vaan siks, koska mä en jaksa siivota. Vihaan siivoomista. Sitä ei helpota yhtään, että jätän tavarat aina just ja tasan siihen mihin satun sen laskemaan. 
Fakta numero neljä: Oon nykyään siis todella todella huono muistinen. En voisi enää elää ilman kalenteria. Ennen ihmettelin miks kaikilla on kalenterit, että miten ei voi muistaa asioita? No nyt musta on tullut se ihminen, joka merkkaa kaiken kalenteriin ja kantaa sitä mukana, kun raamattua. 
Fakta numero viisi: Olen kulahtanut kotiäiti. Karua, mnutta totta! Menen kouluun samoissa kulahtaneissa pieruverkkareissa, kun missä hillun kotona. Nukun mielummin, kuin meikkaan aamuisin. Mulla on yks ystävä, joka aina toteaa, kun olen kerrankin meikannut, että hän tulee iloiseksi, kun olen jaksanut meikata. Ja vaikka kuinka vannoin, että minustahan ei kulahtanutta äitiä tule, meikkaan henkeen ja vereen. No nyt on välillä hammastahnat poskella, kun aamuisin niin kiire. 
Fakta numero kuusi: Mulla oli ala-asteella hammasraudat. Mun mies muistuttelee mua vieläkin siitä, kun olin omasta mielestä valinnut ihanat liilat kuminauhat rautoihin. Ja nykyään mua vaan hävettää se, että luulin olevani cool.. Kun mieheltä kysyy mitä se muistaa musta niiltä ajoilta vastaus on aina: Liilat hammasraudat..
Fakta numero seitsemän: Mulla on silmälasit. Joita tosin en käytä.
Fakta numero kahdeksan: Mä hermostun nollasta sataan sadasosa sekunneissa, mutta rauhotun myös melkeen yhtä nopeesti.
Fakta numero yhdeksän: En osaa päättää minkä värisenä pitäisin hiukset, nyt on vaaleat latvat niin haluisin ehkä sittenkin takas tummat. JA ehkä vähän lyhyempää lookkia?!
Fakta numero kymmenen: Mä en osaa mennä ajoissa nukkumaan. Jään iltasin aina tujottelemaan sarjaa ja sit katon kelloa silleen, että miks taas? Ehkä mä opin joskus!


Tässä oli siis 10 ei tärkeää faktaa musta. Oli hauska keksiä näitä, vaikka viimeset meinasivat tuottaakkin tuskaa! Näitä et ehkä musta tiennyt, mutta nyt tiedät! Mitäs piditte?

-Tanja 

14 kommenttia:

 1. Ihana!😂
  Voisin pölliä tän postausidean! :D

  VastaaPoista
 2. Onpa helpottavaa tietää, etten ole ainoa, jota ällöttää lämpimään ruokaan sotkeutunut salaatti! Olen inhonnut sitä aina ja minua pienenäkin kuvotti, kun aikuisten lautasilla salaatin, tomaatin ja kurkunpalat lillui ruskeassa kastikkeessa! Yöks :)

  Tää oli kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Tunnistin itteni aika monesta kohtaa, mutta varsinkin toi nelonen! Mä en voi enää ikinä lupautua mihinkään kun pakko ensin "vilkasta kalenteria", sopisin varmaan kaikki päällekkäin jos ei olisi tota kalenteria😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan kauheeta nykyää, ku ei voi sanoa mitään ennenkon on katsonut kalenteriin!!

   Poista
 4. Joo hyiyökyök toi salaatin ja ruoan sotkeentuminen! MUTTA ei salaattia voi syödä siltikään eri lautaselta koska tulee lisää tiskiä :D t. Toinen laiska siivooja jolla on joku vihaauhde tiskikoneeseen

  VastaaPoista
 5. Samaistuin moneen :D. Katoin just että siun hiukset on ihanat! Ikuinen hiuskriisi kyl itelläki:D

  VastaaPoista
 6. Kalenteri, hiusten harjaus, meikkaamattomuus, pieruverkkarit, salaatti, silnälasit... :D muutamasta tunnistin itseni :D

  VastaaPoista