Ensimmäiset mätsärit taaperon kanssa

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Olivia pääsi yks sunnuntai tätien ja mummon kanssa helsinkiin koiranäyttelyyn. Siellä Olivia olisi halunnut jo mennä kehään taluttamaan koiraa. Olivian omin sanoin " Kiertämään " Joten täti oli sitten luvannut viedä Olivian kiertämään torstain mätsäreihin. 

Itsehän en enää muistanut tätä lupausta ennenkun Olivia tuli keskiviikkoiltana, "kietämään, koiranäyttely" No sitähän ei sitten enää unohdettu, kun heti torstai aamuna Olivia siirsi olohuoneen sohvapöydän pois tieltä ja alkoi omien sanojen mukaan harjoittelemaan kiertämistä. Vihdoin ilta koitti ja oli olivian vuoro päästä kiertämään lapsi koira kehässä. 

Kaikki meni todella hyvin, yllätyin oikein kuinka hyvin se hihna pysyi Olivian kädessä, koska välillä koira jäi, mutta Olivia jatkoi matkaa. Iso kiitos mun siskolle ja hänen koiralleen! 


Onko teillä lapset käyneet mätsäreissä koiran kanssa kehässä? 


-Tanja

4 kommenttia:

 1. Osaapas Olivia hienosti taluttaa koiraa. Emmi ei luultavasti edes pysyisi kehässä vaan raahaisi meidän koiran väkisin ihan jonnekin muualle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisko oli koko ajan suurinpiirtein Olivian vieressä ja välillähän Oliviaakin piti ohjailla oikeaan suuntaan. Mutta suurinpiirtein meni just niinkun pitäskin. Ja oli koira, joka on käyny paljon näyttelyissä niin koira melkeempä veti Oliviaa oikeaa suuntaa :DD

   Poista
 2. Ihana! Ja varmasti niin ylpeä itsestään. Lisää tätä :)

  VastaaPoista