Minkälaiset kumisaappaat lapselle?

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Tällä kertaa tulin kirjottelemaan kumisaappaista, syksy kolkuttelee jo ovelle hurjaa vauhtia. (Tosin ei tarvitse edes syksyn olla, kun kumppareita tarvistee, niin märkää koko aijan.) Oon pidemmän aikaa haaveillu Crocs kumppareista. Monet ihmettelee, että eikö halvemmalla kumisaappaita saa. No kyllähän niitä saa, vaikka jos jonkin näkösella hinnalla. 

Miksi siis crocsin kumisaappaat lapselle? -Ihan vaan siksi, koska pidän saappaiden keveydestä. Ja tähän mennessä en ole törmännyt yhden yhtiin saappaisiin, jotka olisivat näin kevyet. Kaksi saapasta ei paina edes samanvertaa mitä yksi "normaali" saapas painaisi. 
Tykkään myös crocsin ulkonäöstä. Jotenkin kevyt ja ajaton. Saa niitä "normaaleitakin" kumisaappaita kivan näköisenä. Esim stadiumissa oli kivat sellaiset pinkki valkoiset. Mutta otin toisen saappaan käteen ja työnsin samantein hyllyyn. Aivan liian painava. 

Lapsen on kivempi kävellä saappailla, jotka vähän mukautuu jalkaan ja eikä ole vaan tönkkö kapula jalassa joka lonksuu kävellessä. 
Moni ei ymmärrä miksi "tuhlasin" näihin saappaisiin tämän verran rahaa, koska kumisaappaita saa myös paljon, paljon halvemmalla. En ole mikään merkkiuskollinen, mutta näiden crocsin kumisaappaiden puolesta liputan ihan täysillä. Puoli vuotta olen näitä harkinnut ostavani ja nyt vihdoin. Tosin tälläkin kertaa meinasi kumpparit jäädä saamatta, koska kokoja ei ollut. Ensimmäisellä kerralla ajattelin, että ostan lapsimessuilta, no tänä vuonna ei ollut koko crocs osastoa lapsimessuilla. Nyt on kierretty melkeen kaikki lahden kaupat ja vihdoin meillä on nämä super ihanat kumisaappaat! 

Oletteko kokeilleet crocsin saappaita, mitä mieltä? Onko mitään väliä minkälaiset kumisaappaat lapsella on? Olisi todella kiva kuulla keskustelua tästä aiheesta, koska niin moni on minulle sanonut, että ei ymmärrä näin kalliiden kumisaappaiden ostoa!


-Tanja 

9 kommenttia:

 1. Crocsin saappaat pn täydelliset! Ainoat mitkä pysyneet meillä jalassa ja laitettu mielellään jalkaan. Ne on myös kengät mitkä haetaan, kun tulee puhe ulos lähtemisestä... Eli loistava valinta! Ja hintansa arvoiset ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ovat hintansa väärti!

   Meillä kanssa laitettas koko ajan vaa nämä jalkaan!

   Poista
 2. Crocsin saappaat ja talvikengät ollut meillä aiemmin. Täksi syksyksi handle it saappaat ostoslistalla!
  Herkullisen väriset muuten! 😊

  VastaaPoista
 3. Noi ei sit kestä päiväkotien kuivauskaappeja... Kokemusta on.....

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli viimeksi crocsin handle it-saappaat, mutta sitä mallia en enää osta. Ihanan kevyethän saappaat ovat ja helppo pitää puhtaanakin. Hyvin pysyvät myös jalassa, mut ainoa miinus on se, että tuo varsi on liian kapea kuitenkin. Ei mahdu esim villasukkaa kunnolla :/ Ja saappailla olis paljon pidempi käyttöikä jos varsi ois hiukan ees leveempi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans kuullu, että jos on vähän paksumpi pohje niin ei nääsaappaat mee jalkaan!

   Poista
  2. Joo oon kans kuullu, että jos on vähän paksumpi pohje niin ei nääsaappaat mee jalkaan!

   Poista