SE JOKA VUOTINEN HELVETTI, JOULUPAKETIT

torstai 14. joulukuuta 2017

Tänä vuonna paketit jäi minimiin ja suurin osa lahjoista on myös saatu goodiebagin muodossa, viime viikonlopun blogipikkujouluissa, (josta tulee postaus ihan erikseen.) 
No miten voi olla mahdollista, että aina kaikkien muiden paketit näyttää niin täydellisiltä ja ihanilta? Erittäin hyvä kysymys, koska ne paketiti jotka mä olen paketoinut ei todellaan näytä sellaisilta, kuin kauppojen ikkunoissa tällä hetkellä pyörii joululaulujen tahtiin.
Vuosi sitten paketoin Tigerin glitter joulupaperiin ja tuskastelin, kun teipit ei pysynyt kiinnni paperissa ei sitten millään! Tänä vuonna ajattelin olla fiksu ja ostaa ruskeaa paperia, koska luulisi siihen pintaan tarttuvan hyvin. En löytänyt ihan sellaista ruskeaa paperia, kun olin ajatellut joten otin vastaavaa. VIRHE! Ei ne teipit tarttunut tänäkään vuonna, vaikka kuinka yritin! Hermot, hermot ja hermot. Nyt on lahjat paketissa ja voin huokaista helpotuksesta. Ensi vuonna joko en paketoi lainkaan tai käytän ihan tavallista joulupaperia.
Joten pahoittelut taas niille, jotka lahjat saa niin tuota teipin ja narun määrää! Nyt voin mennä hikikarpalot otsalla nukkumaan ja todeta, että onneksi tämä urakka on taas tältä vuodelta ohi! 

Pidätteko te paketoinnista ja onnistutteko paketoinnissa? 

Joulun odotuksia kaikille! 
-Tanja

3 kommenttia:

 1. kyllä rakastan paketoida. Aina ei onnistu kuten tuo glitterkääre teillä niin myös meillä. Tuskallista leikattavaa ja väärä teippi yhdistelmällä ei ostettu uudelleen sitä. Tuo ettei teippi pysy kiinni, niin osta kunnollista teippiä. Muutama rulla tullut vastaan teippejä jotka ei pysy kiinni missään.

  VastaaPoista
 2. Pidän! Ostin erilaisia ruskeita papereita. Ostin myös pienempien suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita popupkemuista netistä.
  Tuommoiset paperit jotka on enemmän paperimaista niin kyllä teipit pysyy.Tänä vuonna puuvillaiset lahjanarut.

  VastaaPoista
 3. Itse paketoin aina vanhoihin papereihin, kankaaseen tai sanomalehteen. Käytän myös vanhoja lahjanaruja tai villalankaa. En osta koskaan uusia tarvikkeita paketointiin (paitsi teippi). Paketit eivät näytä kiiltokuvamaisilta, mutta ei tarvitsekaan: ne ovat sympaattisia ja ekologisia, minusta jopa kauniimpia kuin "täydelliset" paketit. :)

  VastaaPoista