Apua akneen apteekista

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Ne ketkä seuraavat mun instagram- tiliä ovatkin jo kuulleet näistä tuotteista. (@Kauniskaruselliblogi). Oonkin muutamaan otteeseen kirjotellut, kuinka paha akne mulla on ollut. Apua ei ole tuntunut löytyvän mistään. Joten olin jo melkein luopunut toivosta saada hyvää ihoa. Olin käynyt jo ihotautilääkärillä "hakemassa" Roa kuuria mun kasvojen akneen, mutta sivuoireet kuullosti aivan järkyttäviltä niin en ihan oikeasti uskaltanut ainakaan vielä kuuria ottaa. Joten päätimpä testata taas jälleen kerran apteekin tuotteita. Olin erittäin skeptinen tähän ryhtyessäni. Olin varma rahojeni menevän harakoille. 

Toisin kävi ja ihoni alkaa pikku hiljaa paranamaan, enää ei ole ainaisia finnejä pitkin poikin kasvoja! JIPII! Satunnaisia kyllä tulee ja flunssassa huomasin, kun kasvojen ihonhoito jäi minimiiin, eli en hoitanut ollenkaan niin muutama isompi finni pääsi tupsahtamaan kasvoille. Joten näinkin hilpeissä tunnelmissa halusin myös tänne blogin puolelle tuoda nämä kasvojen hoitotuotteet. 


KASVOJEN PUHDISTUKSEEN
Käytän syväpuhdistavaa geeliä. Joka toimii niinkin yksinkertaisesti, kuin puolikas pumppaus sormenpäille ja hellävaraisesti pyörivillä liikkeillä hieroen kasvojen iholle, välttäen silmänympärys ihoa. Sitten sormenpäitä kostutetaan ja hierotaan uudelleen pyörivinliikkein ja geeli alkaa pikkuhiljaa vaahtoamaan. Sitten vain geelin pesu ja kasvojen kuivaus. Tätä toistetaan aamuin illoin. 

Vaikka tuote on akne iholle tarkoitettua niin tuote ei kuivata lainkaan ihoa, joka oli suuri yllätys. Pesun jälkeen kasvoja ei kiristä yhtään, joka on yleensä ennen ollut suuri ongelma. Tuntuu, että kasvot halkeilisi kuivuudesta, vaikka tuotteesta on luvattu ettei se jätä kuivaa tunnetta kasvoille. Voisin vain hehkuttaa tätä tuotetta! Hintalaatusuhde on myös hyvä, vähän päälle 11e Apteekista. 

Tuote selostus suorjaan purkin kyljestä: Syväpuhdistava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää salisyylihappoa, joka ehkäiseeepäpuhtauksien syntymistä. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Käytetään aamuin illoin saippuan asemasta. 

KASVOJEN PUHDISTUKSEN JÄLKEEN
Geelipesun jälkeen viimeistelen kasvot kasvovedellä. Tätä en suosittele lähellekkään  silmiä pelkkä haju alkaa jo kirvelemään silmiä. Haisee siis tosi voimakkaasti alkoholilta. Mutta tuo todella raikkaan olon kasvoille. Hintaluokka aika sama, kuin puhdistus geelissä, eli noin 11e Apteekista.

Tuote selostus suoraan purkin kyljestä: Kasvovesi hoitaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Ehkäisee bakteerien kasvua, poistaa liikaa talia ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. Käytetään ongelma -alueilla aamuin ja illoin. 
KAIKEN TÄMÄN JÄLKEEN LOPPUSILAUS 
Tiedätte varmasti miltä tuntuu olla todella skeptinen jostakin tuotteesta tai asiasta. Olin todella skeptinen tämän rasvattoman perus geelin voimasta. Mutta, kun on todella epätoivoinen niin varmasti on valmis kokeilemaan kaikkea niinkuin minä olin. Onneksi kokeilin tätä epätoivon voimalla, koska tästä en tule varmasti luopumaan koskaan! Akne alkoi vähenemään silmissä. Käytin tuotetta aamuin illoin kahden kuukauden ajan ja päätin kokeilla "tavallista kasvoivoidetta" ja öljyä ja kasvoni suoraan sanotusti räjähti käsiin. Nyt olen taas palannut tähän ja ihoni alkaa taas paranemaan. 

Rasvaton geeli, hmm kyllä se vain silti kosteuttaa todella hyvin pintakuivaa ihoani! Tästä postauksen vinkkivitonen kaikille! Tätä saa kahdessa eri koossa, pienempi noin, vähän reilu 5e ja isompi vähän reilu 8e Apteekista. 

Tuote seloste suoraan purkin kyljestä: Apobase Hydrogel on rasvaton ja nopeasti imeytyvä geeli päivittäiseen käyttöön koko vartalolle. Kevyt ja riittoisa pikakosteuttaja. 

  • Rasvaiselle ja sekaiholle
  • Kasvoille, akneiholle, meikin alle ja parranajon jälkeen
  • Auringonoton jälkeen
  • Ei jätä ihoa tahmeaksi
  • Hajusteeton ja parabeeniton

Nyt te varmasti mietitte miksi olen ollut niin skeptinen tälle geelille, kun purkin kyljessä lukee oikein, että akneiholle. NO MITEN TÄMMÖINEN YLEISGEELI VOI OIKEASTI TOIMIA? Samakun Aqualan L:ssä lukee " sopii meikin poistoon/vartalon pesuun, koko vartalon kosteutukseen" ja melkeimpä hiusten pesuun myös. 

Toivottavasti saitte jotain vinkkivitosia tästä postauksesta itse ainakin ihan super tyytyväinen näihin tuotteisiin, enkä oikeasti luovu näistä varmaan koskaan! 

-Tanja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti