Aika

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kotona päivät senku vierivät. Tunnit menevät nopeasti. Neiti nimittäin syö kolmen tunnin välein. Joten aina levätään kolmetuntia ja sitten syödään ja vähän katsellaan ympärille mitä kotona tapahtuu ja taas unille. 

On tää jännää olla ÄITI siis ihan kummallista, en ole oikein vielä tajunnut että pieni kääryle on minusta riippuvainen. 


Tämä on minun ja Kallen lapsi, me huoledimme hänestä koko ikämme. Aina pieni tyttömme vaikka kuinka kasvaakin. 

Kuinka paljon voi jo rakastaa pientä vaikka on vasta puolitoista viikkoa vanha?! Eikä ole vielä sisäistänyt koko asiaa, että siinä se on. Juurihan kannoin sitä masussani 9kk. Ja nyt se on tässä mun iholla. 


Rv 41+5 

Viimeinen masu kuva minkä kerkesin napata. 


Ja tänään aamulla otettu kuva neitokaisesta. Hurjaa tuo on ollut sisälläni! <3 

Ei ole masua ikävä, vielä ainakaan. Mutta kun muistelee kun piti johonkin lähteä lähtö oli paljon helpompaa. Nyt mennään neitokaisen tahtiin. Mitään on turha suunnitella, monelta mihinkin menee. Me menemme kun kerkiämme. 

No ensi viikolla on ainakin yksi suunniteltu meneminen. Saa nähdä kuinka onnistuu. Menen maanantaina koulussa käymään kasvohoidossa. Jota odotan todella innolla. Koska kasvoni ovat todella todella huonossa kunnossa, heti synnytyksen jälkeen alkoi tämä. Nyt on siis hyvä saada kunnon tehopuhdistus iholle. 

Raskauden jälkeen olen haissut todella todella pahalle. Luulin että raskaus aikana haisin mutta ei ei nyt sitä vasta haiseekin. Mikään ei auta.. Hyihyi. 

Hiukseni lähtivät ohenemaan todella paljon raskaus aikana. Nyt ei vielä ole lähtenyt hiuksia sen koommin. Mutta saa nähdä onko lähtiäkseen edes. Toivottavasti ei. 

Ja vielä sen verran että on aika alkaa suunnitella ristiäisiä! Jee! Olen vielä innoissani mutta kai se kriisi vielä tulee. Onneksi olemme kutsumassa vain ihan läheisimmät perheen jäsenet! 


Ristiäiskortit tehdään neitokaisen jalanjälki kuvista. :) osa näyttää jalanjäljiltä ja osa ei. Tarvitsee vain valita parhaimmat. Onneksi siskoni auttaa korttien teossa. 

Mutta palataan asiaan taas. <3 

-Tanja 


2 kommenttia:

  1. Oon viettänyt vähän hiljaiseloa enkä ole ehtinyt blogejakaan lueskella, joten on mennyt ihan ohi teidän pienen syntymä... Joten ONNEA hirveesti koko perheelle!!! :)) <3

    VastaaPoista