Reissu

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pikareissu espoossa tänään. Käytiin neitokaisen kanssa Aminan luona. Jonne myös tuli Krisnu moikkaaman meitä pitkästä aikaa. 

Molemmat halusivat pitää neitiä sylissä. Samalla reissulla käytiin ostamassa Annalle synttäri lahja! Neitokainen täyttää huomenna pyöreitä vuosia, nimittäin 20. Ja mennään sitten huomenna sinne viettämään päivää. 

Vatsavaivoja meillä edelleen podetaan. Mutta ostin apteekista cuplatonia ni se on helpottanut päiviä ja öitä todella paljon. Ohjeessa luki että 4h välein annettava ja neitokainen kyllä ilmottaa jos on mennyt yli neljä tuntia tipoista. 

Imetyskin nyt kokonaan unohdettiin päiväjärjestyksestä pois, joten korvikkeilla mennään. Käytiin imetysopetuksessa mutta kaikki konstit oli käytetty. Ja ei ole nyt voimia alkaa tappelemaan. Oman maidon tulokin hävinnyt kokonaan. 

Jatkoin myös vauvakirjan täyttelenistä, olisi kiva saada ristiäisiin jotain näytettävääkin. Ja samalla se on meidän vieraskirjamme siellä. 


 
Onnistunut käden kuva. xd 


Jalanjälki onnistui paljon paremmin. 

Kuinkas moni väsää itse vauvakirjaa vauvalleen? 

Huomenna ehkä lisää Annan synttäreistä! 

-Tanja

4 kommenttia:

 1. Meillä on jopa kaksi vauvakirjaa jota kirjotellaan :D Saatu lahjaksi. Päätettiin tehdä niin, että minä kirjotan toisen kirjan ja mun mies sen toisen, saa nähdä tuleeko paljon eroavaisuuksia ;) Jään kyllä seurailemaan tätä blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä kiva idea! mä en kyllä anna mun miehen kirjottaa. kun sillä on niin sotkunen käsiala. :D
   Jee kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Niin munki miehellä, paitsi jos se oikeen keskittyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vaikka täällä kuinka keskittys ni nou tsääns :D haha

   Poista