HBD ANNA

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ystäväni Annan 20 vuotis syttärit olivat eilen. Oltiin siellä koko perheen voimin juhlistamassa pyöreitä. 

Siellä sitten syötiin ja pelattiin aliasta. Maha meinasi revetä kun sai nauraa niin paljon. 

Opetellaan duckface ilmeita yhessä. Ensivuonna juhlitaan sitten uudestaan! 

Synttäreistä puheen ollen, mullakin on synttärit ensi keskiviikkona. Olin melkeen jo unohtanut omat synttärini. On tässä ollut vähän muuta hälinää ja mietittävää. 

Mun ystävät tietää et joka vuos oon odottanu mun synttärieitä tosi paljon, varsinkin kun täytin 18. Alotin jo puolivuotta etukäteen suunnittelemaan mun 18 vuotis synttäreitä ja hoin " mulla on kohta synttärit " :D hauskaa. No nyt olen tyystin unohtanut että ne on jo kohta. Tosin eihän tässä vanhenemisessa ole mitään juhlimista enään. 21 se on vain yksi vuosi lisää. 

Suunnitelmana olisi ehkäpä juhlia synttäreitä samana päivänä kun on ristiäiset. Kun neidin kummillakin on samana päivänä synttärit. Mutta saa nähdä mitä tuleman pitää. 

Tänään on todella synkän oloinen sunnuntai kun ei paista aurinko. Joten tämä päivä menee sisällä siivoten ja hyvää ruokaa tehdessä. 

Tosiaan kun kohta on jo huhtikuu meillä tulee Kallen kanssa 4 vuotta yhdessä oloa täyteen. Olisi kiva tehdä jotain yhdessä, ja tietenkin että vauva voi myös " osallistua " eli olla siis mukana. Me ei varmaan koskaan olla tehty meidän vuosipäivänä mitään. Joten nyt mun mielestä olisi kiva. Ehdotuksia mitä sitä voisi tehdä? Jotenki perus syöminen kuullostaa tylsältä, koska syödään muutenkin joka päivä yhdessä, ja muutenkin silloin tällöin käydään ulkona yhedessä syömässä. Tottakai myös yhdessä ulkona syöminen kelpaa, mutta jotain muutakin olis kiva tehdä, mutta mitä? 

-Tanja


3 kommenttia:

 1. alkoholia ja tuttipullo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas sentään! Mistäköhän olet johtopäätöksen tähän vetänyt että tölkin sisällön on pakko olla alkoholia koska se on tölkki. Näköjään ei sitten käynyt mielessä että tölkeissä myydään montakin eri sisältöä. Naurettavaa tälläinen johtopäätöksien veteleminen. Kai itsekkin ymmärrät että tälläiset kommentit pahoittavat kirjotteliankin mieltä!

   Poista
 2. Se on kallen cocis tölkki. :) ei siis sisällä alkoholia.

  VastaaPoista