Melkein valmista

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Nyt vihdoin olemme asettuneet Kallen ja koirien kanssa uuteen asuntoon. 

Eilen siis pääsimme muuttamaan, lähdin aamulla aikaisin hakemaan uuden asunnon avainta. Kun ne oli saatu alkoi muuttaminen. Kaikille sattui pieniä haavereita muuton aikana mikä minusta oli enemmänkin huvittavaa, kuinka muutto porukka oli valittu kun kaikilla oli jtn pieniä vaivoja. 

Oli jonkin näköstä säkkiä ja nyssäkkää.. Huhhu. Itsehän vain seurailin vierestä kun muut raatoivat. Autoin toki minkä pystyin. 

Kun kamat oli saatu uuteen asuntoon kakkki olivat aivan puhki. Myös minä.. Joten tavarat saivat odotella tätä päivää nyssäköissä ja laatikoissa. 


Hurja näky mielestäni. Ajattelin etten ikinä saa noita tavaroita laitettua. 

No onneksi sain tänään apua Annalta ja tietenkin Kalle auttoi myös. Olihan kiire saada asunto näyttämään jotenkin kodilta kun vauva saattaa tulla milloin vain. Vauvan huone oli mielestäni tärkein saada kuntoon. Ja sen me saimmekin. Ja myös makuuhuoneen. Enää siis keittiö ja olohuone. 
Ei niissäkään enää paljon laitettavaa ole. 

Koirat ovat sopeutuneet mielestäni hyvin. Kitihän on jo vanha muuttaja. Kiti muutti nyt 4 kertaa ja Mila ensimmäista. 

Huomenna heti aamusta lääkäri. Yliaikakontrolli. Odotan innolla mitä sielä sanotaan. Tänään Rv 41+4. 

Luulin todella että vauva olisi tullut muuttopäivänä, mutta ei. No sitten ajattelin no ehkä tänään. Kun olen häärännyt koko päivän todella touhuten. No ei vieläkään. Muutamat supistukset tuli. Mutta tyssäsivät kuin seinään. 

Huomenna voisin kuvailla tätä uutta asuntoa ja minkälainen vauvan huoneesta tuli. Kaikki huoneet ovat todella kesken. Mutta pikkuhiljaa niistä saadaan kivan näköisiä. 

En todellakaan ole tottunut asumaan alimmaisessa kerroksessa. Tää on musta tosi outoo et kaikki jotka kävelee ohi niin näkee mun kotiin. Verho ostoksille siis täytynee myös joku päivä lähteä. 

Nyt lepäilemään! 

-Tanja 


3 kommenttia:

 1. Tiedän tasan fiiliksen asua ekassa kerroksessa. Entisessä asunnossa tuijottelin aina kun söin ohi käveliä ihmisiä ja jokainen heistä AINA tuijotti takaisin :D..
  Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti pieni saapuisi pian :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on niin outoo, mut kai tähänkin tottuu. :) joo toivottavasti tulee!

   Poista
 2. Blogistani löytyisi sulle haaste :)

  VastaaPoista