Mitä teille kuuluu?

maanantai 14. joulukuuta 2015

Kotona on mennyt hyvin kotiini paluuni jälkeen. Niin sitä vaan oppi enemmän arvostamaan perhettä pienen reissun aikana, vaikka olisi luullut, että ei siihen mitään reissuja tarvita sitä tajutakseen. 

Tällä viikolla oli tarkoitus alottaa kunnolla joululomanvietto. Olivia oli hoidossa eilen ja tänään, jotta sain kirittyä univelat pois. Huomenna alkaa myös neidin joululoma. Perjantaina täytyy vielä käydä koululla muutama tunti pyörähtämässä, mutta sitten on loma virallisesti alkanut. 

Ensiviikolla lähdetaan jo Kallen vanhempien luokse viettelemään joulua, mä niin kovasti toivoisin, että lunta tulisi.
Tuskin olen ainoa tämän toiveen kanssa? Lahjat on jo suurinpiirtein ostettu, muutama uupuu vielä. Onneksi on aikaa vielä hommailla sitä sun tätä. 

Mä en tiedä kumpi sanoi itsensä irti kamera vai kameran johto, koska en saa yhdistettyä kameraa koneeseen, mutta kamera toimii muuten kyllä loistavasti. Auttakaa, mitä mun pitää tehdä? 

Tänään sain mitä mahtavimpia uutisia, minusta tulee pienen tytön kummi keväällä syntyvälle tytölle. <3 

Mitä lukijoilleni kuuluu? :) Olisi kiva kuulla teidän joulunodotuksista, mitkä ovat tunnelmat? 

Pahoittelut näin nopeasta kuulumis postauksesta. Mua vaan suunnattomasti raivostuttaa toi kamera juttu! :( 

-Tanja

7 kommenttia:

 1. Jos käytät siis johtoa vaan kuvien siirtämiseen ja se tökkii. Niin koita siirtää pelkällä muistikortilla niitä kuvia, tietokoneessa on sellane paikka sille jos on normi muistikortti :) sit ainaki huomaat onko kamerassa vai missä vika!

  VastaaPoista
 2. meille kuuluu hyvää :) ootan innolla joulua! Tänä vuonna Anton tajuaa jo lahjojen päälle ja Vilmerille tämä on ensimmäinen joulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! <3 Voi vitsi ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

   Poista
 3. LUNTA!!! Sitä pitää saada, sillä joulu ei muuten ole joulu. En ole vielä yhtään lumetonta joulua viettänyt, tai ainakaan en sellaista muista. En tiedä pitäisikö tässä turvautua johonkin lumikoneeseen.

  VastaaPoista