Pyhät on ohi!

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Ihanaa, että juhlapyhät on nyt ohi ja voin alkaa odottamaan kunnolla arkea. Olen rytmi ihminen, mutta erittäin huono noudattamaan rytmejä, jos joka päivä ei ole samaan aikaan menoa ja tekemistä. Joten siksi odotan, että koulu alkaa ja mun rytmit palautuu. 

Uusi vuosi kurkkii jo oven takana! Aivan mahtavaa, uusi vuosi uudet kujeet. Eikös näin se sanonta kuulukkin? Mä oon niin iskussa koulua varten, motivaatio huipussaan. Blogi motivaatio alkaa pikku hiljaa taas löytyä, vaikka kamera ei ihan nyt ole vielä toiminnassa, mutta eiköhän sekin asia korjaannu piakkoin. Joten blogissa on nyt jonkin tovin vain puhelin kuvia. 

Tänään, hätähousuna kävin jo piipahtamassa alennusmyynneissä. Paljon oli jo alennuksia. Josko alennuksesta löytyisi myös itselle jotain eikä vain Olivialle. Olivia sai tänään kasapäin päiväkotiin vaatteita. Ihan perus kolttuja, joissa on hyvä liikkua ja temmeltää. Tykkäättekö te käydä alennusmyynneissä hyörimässä ja pyörimässä? Mua ahdistaa vähän se ihmispaljous. Ja jokapaikkaan saa jonottaa niin kauan.. 

Ensiviikolla tämä äiti pääsee vähän hemmottelemaan itseään! Hih, en malta odottaa. Rankan vuoden jälkeen mikä sen parempaa, kuin pieni hemmottelu itselle. Ajattelin vielä palata tarkemmin tähän vuoteen ensiviikolla. 

Onko teillä lukijoilla joitain toiveita blogin suhteen? Joitain tiettyjä aiheita, josta haluatte minun kirjottavan? Toiveita otetaan nyt vastaan! 

Sekä kiitos, kun linkititte blogejanne sain muutamia uusia blogeja lukilistalleni. :) 

Nyt nautin vain omasta kodista ja perheestä näin sunnuntai-illan kunniaksi! <3 Oikein mahtavaa alkavaa viikkoa! 

-Tanja 

1 kommentti:

  1. Tänään tuli pyörähdettyä alemyynneissä ja kivoja juttuja tarttui mukaan. :) Ihmisiä oli kyllä liikkeellä ihan älytön määrä, mutta kyllä sinne sekaan mahtui. :D

    VastaaPoista