JUHLAA, JUHLAN PERÄÄN

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Taas on kotiuduttu yhdistä juhlista. Oon niin ylpee tosta pikku mimmistä. Ajettiin eilen 5h 30min mummolaan ja se oli koko automatkan niin nätisti. Sekä tänään kirkossa istui kans niiiiiiiiin nätisti puoltoista tuntia, etten voi käsittää sitä. Meinattiin Olivian kanssa jättää kirkko kokonaan pois, mutta päätin olla uhkarohkea ja lähteä kokeilemaan, koska oltashan me päästy sieltä etukäteen poiskin, Niinkun sitten lähettiinkin sen puolentoista tunnin jälkeen, kun ihmiset alkoivat menemään ehtoolliselle niin siinä meni Olivian raja, kun muut sai kävellä ja hän ei. Kyllä tää mimmi osaa vaan aina yllättää ihan super hyvin. Ylpeä äiti! Olivia halus istua melkeen koko toimituksen ajan mummon sylissä, mikään muu ei kelvannut.

Lähdettiin heti tänään ajamaan kotiinpäin juhlien jälkeen. Paluu matka meni yhtähienosti. Sekä Olivia sai käydä ostamassa matkalla jäätelöä, kun mummo sujautti Olivian kätösiin lähtiessä jätskirahan. Vähän Oliviaa kyllä harmitti, ettei saanut jäädä mummolaan. Justhan se vasta just ennen vappua oli siellä pitkän tovin. Olis silti halunnut jäädä mummon pöperöiden luokse.

Huomenna palataan taas arkeen ja koulu kutsuu. Parisen viikkoa vielä pitäisi jaksaa ja sitten voin nauttia lomasta!! Ens viikonloppuna taas pakatanaa (en varmaan edes jaksa purkaa nykyisiä) laukut ja lähdetään taas juhlimaan!

Ihanaa alkavaa viikkoa teille, yritän päästä kirjoittelemaan lähiaikoina vähän enemmän tekstejä. <3

-Tanja 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti