PÄIVÄ PUUHAMAASSA

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016


"Puuhamaa on paras paikka puuhamaa on iloinen puuhamassa viihdyt vaikka koko päivän kesäisen.."

Aamulla herätessäni katson aina ensimmäiseksi puhelinta. Tällä kertaa huomasin viesteissä kutsun puuhamaahan! Äkkiä sängystä ylös ja uimapuvut reppuun ja menoksi. Lahdesta ei aja, kuin tunnin puuhamaahan. Joten matkakaan ei ollut mikään pitkä ja tuskainen matkustettavaksi. Meillä ei ollut eväitä tai mitään, kun tuli niin pikainen lähtö, joten käytiin matkalta hakemassa juomista ja jotain pientä syötävää.

Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät puuhamaan ilmaiseksi, joten vain aikuinen maksaa itsestään, jos lapsi on vielä alle 3-vuotias napero. Hinta nyt ei ollut mikään kauhean korkea 25e ja samalippu käy koko päivän ja koko alueella. Mutta mielestäni taas siihen nähden kallis, koska enhän mäkään siellä juuri mitään tehnyt. Olivia oli vielä niin pieni niin eihän sekään päässyt kaikkii kohteisiin siellä. Ja kun lapsi mukana niin silloin mennään lapsenehdoilla paikasta toiseen. Moniin paikkoihin siellä oli 100cm tai siitä ylöspäin pituusraja. Siellä oli hienot kiipeily telineet esimerkiksi, mutta asumme lahdessa ja täällä on ilmainen perhepuisto missä on paljon kiipeilytelineitä ja liukumäki joten hain vähän enemmän puuhamaalta. Mutta ei hätää pidimme silti reissusta ja oli paljon kivoja juttuja! 

Paikkahan on vanha ja lapsena itsekkin käynyt siellä. Paljon grillipaikkoja ja penkkejä joka nurkassa, varjossa sekä auringossa. Muutama jätskikojukin osui silmään. Harmiksi meillä ei nyt tällä kertaa ollut omia eväitä, joten ei sen tarkemmin käyty grillipaikkoja katsomassa. Ehkä paikkaa voisi kunnostaa jollain tavalla. Fiilis paikasta jäi vähän, että se on todella kulahtanut. Mutta emme antaneet senkään häiritä.

Viimeseksi mentiin uimaan. Uima-altaat oli musta todella siistejä ja löytyi kaksi lasten uima-allasta. Jossa lapsilla oli ihmeteltävää. Päivän kohokohta taisi olla tämä uimahetki. Siellä päästiin polskimaan oikeen urakalla. Pieni surkuhan siinä tuli, kun joutui lähtemään pois, kun huulet sinisenä ja muutenkin kylmä. Saunan kautta kotimatkalle!

Onko tämän ikäisille lapsille muita kivoja huvipuistoja? Muumimailmaan on tarkoitus lähteä loppukesästä tutustumaan, koska meille on kuoriutunut tuore muumifani!

Tälläiset ihanat kesäreissut ovat niin ihania! 

-Tanja  7 kommenttia:

 1. oih ihana puuhamaa... Me käytiin siellä ihan joka kesä kun me kaikki neljä muksuu asuttiin kotoo vielä :) Ihana paikka. Mutta niin kaukana, etten pääse Leevinkaa :( Olin 17vuotiaana viimeks :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän pääse viemään Leevin joku kesä puuhamaahan! :)

   Poista
 2. Puuhamaa on ihana paikka. :)
  Me oltiin juuri Muumimaailmassa ja oli niin kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sinne mekin toivottavasti suunnataan ennenkun keså loppuu!

   Poista
  2. Kiva kuulla, sinne mekin toivottavasti suunnataan ennenkun keså loppuu!

   Poista
 3. Täytyy tässä ihmetellä tätä sinun blogiasi. Suuresti ihmettelen miten annat niin hienoa kuvaa teidän elämästä mutta todellisuudessa olet kaukana sellaisesta äidistä mitä anna ymmärtää. Ennen tätä viitsi jopa lukea kun ei ollut blogi jossa vaan kirjotellaa vaaleanpunaiset lasit päässä hattaraa mutta heti kun aloit jakamaan tätä joka ikisessä sosiaalisessakanavassa niin muuttui tyylikin eikä ikävä kylä mitenkään hyvään suuntaan. Ei lapsesi ole ongelmalapsi vaan kasvatus on jäänyt pahasti puolitiehen.

  VastaaPoista
 4. Toki voit ihmetellä.

  En tietääkseni anna elämästämme mitenkään erikoisen hienoa kuvaa millään tavalla. Jätän vain osan kertomatta tänne blogiini, koska mielestäni minulla ja minun perheen jäsenillä on myös lupa yksityis elämään. Mieheni tuskin tykkäisi, jos kertoisin täällä jokaisesta riidastamme. Eikä ne eikä monet muutkaan mielestäni kuulu myöskään tänne. :)

  Sosiaaliseen mediaan olen jakanut viimeset 2 vuotta melkein jokaisen postaukseni. Tyylini voi olla muuttunut, mutta mielestäni minulla on oikeus muuttaa tyyliäni tasan silloin, kun itse haluan, koska onhan tämä minun blogini. :)

  En ole sanonut,että lapseni olisi ongelma lapsi. Lapseni on todella energinen ja vauhdikas tapaus. Omaa tahtoakin löytyy. Elän ensimmäistä kertaa elämässäni uhmakkaan lapsen kanssa arkeani, joten enhän minä ole seppäsyntyessäni. Uhma on minulle uusi asia,opin koko ajan lisää. :) Joten kasvatus ei todellakaan ole puolitiessään, jos yrittää parhaansa. Silloin se olisi,jos en yrittäisi parastani.

  Mutta kiitos tästä hauskasya analysoinnista ja vinkkaan vielä,että eihän kenenkään blogia tarvitse lukea, jos ei pidä tyylistä tai siitä, kun linkkaan somekanaviin blogin uusia tekstejä.

  Kiitos sainkin kommentistasi loistavan postaus idean! Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista