Ei malta pysähtyä

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Tällä viikolla ollaan vietetty syyslomaa. Olivia oli päiväkodissa maanantain ja tiistain, vain ja ainostaan siksi, että sain hetken nauttia mun syyslomasta. Nukuin ja siivosin kotia sillä välin, kun neitokainen oli viettämässä päivää, päiväkodissa. 

Kalle lähti varkauteen kavereilleen pitimään syyslomaa. Mä sain eilen yökylä vieraita. Tiesittekin varmaan sen jo, jos seuraatte mua snapchatissä, jos et vielä seuraa ja haluaisit seurata niin mut löytää sieltä nimimerkillä ttanj 

Tänään oli vilskettä koko päivän aamusta lähtien. Olivia on nukkunut tosi huonosti, kun isi ei ole ollut kotona ja se on vähän verottanut. ( sen takia nukuinkin maanantain ja tiistain melkeen kokonaan )
Sekä Olivia on tosi levoton nukkuja, jos ollaan jossain paikassa yötä, jossa on lapsia tai meillä on lapsia yötä. Joten musta tuntuu et yökyläilyt alkaa riittää, koska ei oo kiva, kun ei nukuta.. Sekä Olivia ollut ihme känkkis, kun isi ei oo ollut kotona, arvatkaa minkä enkeli siitä kuoriutui, kun isi saapui kotiin täänään?! 

Mutta joo siis takaisin tähän päivään. Aamulla heräsin heti siivoamaan, koska meillä oli tänään mammamiitti, näitä meillä on aina silloin tällöin jonkun kotona ja nyt oli mun vuoro olla emäntä näissä bileissä. Tuntui aamulla ihan turhalta siivota, vaikka siivosin sotkua syntyi silti kahta kauheemmin. Mistäköhän johtui? :D Siivouksen jälkeen mun piti lähtee ulkoiluttamaan mun siskon koiria, koska hän lähti reissuun. Saavuin ensimmäiseltä kierrokselta niin ihmisiä alkoi jo tulemaan meille. Ja näissä mammiksissa on aina kauhee sählinki, kun on niin paljon lapsia ja aukuisia. Hyvä, että miitti kerkesi loppua mun piti lähteä ulkoiluttamaan jälleen siskon koiria. Ja nyt vihdoin kotona! 

Todella touhukas päivä takana. Tänään olis vielä pitänyt pakata, koska me lähetään koko perheen voimin viettämään loppu syyslomaa espooseen. Mutta pakkaus sai nyt jäädä huomisen hommaksi. Olivia pääsee käymään toisessa mummolassa pitkästä aikaa ja mä pääsen näkemään kavereita Olivian kanssa. 

Ps. Katsokaa tuota vauvaa mun sylissä! En mä kestä! Vauvakuume iski..

Oikein hyvää syyslomaa kaikille kenellä sitä on vielä jäljellä ja muille hyvää loppu viikkoa! <3 

-Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti