Jännittää niin, että oksennan

tiistai 27. lokakuuta 2015

Oksettaa, perhosia vatsassa. Kerroin teille aikasemmin, että pääsen sittenkkin työharjotteluun tänä syksynä, vaikka mun ei vielä pitänyt mennä. Mutta näytin kynteni osaamisen suhteen ja tilaisuus tuli lähtöön. Sain paikan helposti espoosta, lahdessa ei enää ollut paikkoja tarjolla. Joten espoon Oppivat Kädet ottivat mut sinne. Paikka on hyvä mulle, koska se ei oo ihan mikään yksityinen salonki vaan Omnian oma tälläinen paikka, jossa on myös kampaaja samassa. Se on opiskelijoille tarkoitettu työharjoittelu paikka. Siellä saan aivan varmasti itsevarmuutta ja taitoa tekemiseen
Harjoittelun ensimmäinen päivä on 2.11 ja jännittää niin paljon, että voisin oksentaa tästä jännityksen määrästä. Mua ehkä eniten pelottaa se, että siellä opetetaan varmasti joitakin asioita aivan eritavalla, kuin miten mä oon oppinu, mutta täytyy oppia poimimaan ne parhaat jutut ja yhdistää ne omaan osaamisen kanssa. Itsevarmuus mulla on tosi heikko. Tiedän, että osaan tehdä, koska muuten en olisi päässyt työharjotteluun vielä, mutta silti se epävarmuus omien tekemisien suhteen on tuolla takaraivossa ja se mua pelottaa eniten, että epävarmuus ottaa vallan mun osaamisesta ja sitten en yhtäkkiä mukamas osaakkaan mitään. 
Mä oikeesti rukoilen ylemmältä taholta apua, että mulla menis kaikki hyvin. Kävin tänään koulussa täyttämässä laput harjottelua varten ja sanoin mun opettajalle, että onks mun pakko mennä, koen etten sittekkään ole valmis menemään työharjotteluun vielä. Onneksi mun opettaja sai tsemppattua mut kasaan ja sai mulle paremman mielen. Mutta kyllä mua silti jännittä. Sovittiin, että meen huomenna kouluun ja teen asiakkaan niin, että opettaja suurinpiirtein istuu mun vieressä ja katsoo, kun mä teen kasvohoidon. Jos se menee hyvin ilman suurempia huomautuksia niin lupaan etten panikoi enää. 

Mulla olis vielä teille lukijoille yks kysymys: Mun pitää kirjoittaa niinsanottua päiväkirjaa mun päivistä työharjottelun aikana, joten kysymys kuuluu kiinnostaisiko teitä, jos kirjottaisin tänne mun työpäivistä ja sun muista? 

Onko ketään muuta jännittäny näin paljon, kun mua? Yks työharjottelu!!!! En kestä!! 

-Tanja

6 kommenttia:

 1. Sua kyllä jännittää aika paljon! :D Uskon että kaikki menee hyvin! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin jännittää ja tää jännittäminen ei oo normaalia mua! Mä ehk kuolen!! :D Kiitos paljon, sitä tarvitaan!

   Poista
 2. Kyllä minua ainakin kiinnostaisi lukea työpäivistäsi. :) Osaan jollain tasolla samaistua tuohon tilanteeseen. Meilläkin olisi tiedossa ensi viikolla yhden päivän mittainen tutustuminen liikkeeseen ja ollaan luokkalaisten kanssa panikoitu sitä, että jos joudumme tekemään siellä jotain asiakkaille. :D Voin vain kuvitella millaiset fiilikset sitten on, kun lähdemme oikeaan harjoitteluun. Tsemppiä! Se menee varmasti hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Eikää! Tsemppiä sullekkin! :D Kiitos paljon!

   Poista
 3. Hei tsemiä vaan <3 Kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja! <3 Oot kyllä niin ihana, kun laittelet niin paljon ihania kommentteja mulle!

   Poista