LUSH -Ocean salt

torstai 22. syyskuuta 2016

Sain toukokuussa kaksplussan kemuissa Goodiepagehihin kaikkia ihania tuotteita. Mulla tuotteiden testailu on jäänyt vähän tähän syksyyn. Heh. No parempi myöhään, kun ei milloinkaan! 

Kaapissa on ollut kutkuttamassa LUSH  -Ocean salt. Päätin vihdoin testailla kyseistä kuorintaa

Kuorinta on ihanan tuoksuista ja suuri rakeista. Joten en voinut kovin pyöritellä kuorintaa kasvoillani. Todella pintakuivaan ihoon pyörittely tuntuu epämukavalta, jos ei vähän kivuliaaltakin. Sekä merisuola, jota kuorinta sisältää kirveli ihoani. Mutta se on puhdistavaa, pesen kasvonikin suolasaippualla. Samanlainen tunne tuli tästä kuorinnasta kasvoille.  

Levitin Ocean salt kuorinnan koko kasvoille sekä kaulaan. Annoin vaikuttaa 10minuuttia ja pesin pois hellästi. (Jos haluat kuorivan vaikutuksen pyörittele suolakiteitä kasvoillasi kostein sormin ja huuhtele sitten pois.)  Kasvoilleni jäi todella pehmeä ja raikas olo. Tämä todella auttaa kasvojeni pintakuivuuteen. Joten herää kysymys, miksi testaan tuotetta vasta nyt? 

Luulen, että tästä tulee yksi uusi luottotuote kasvojeni ihon hoitoon. Tätä samaista kuorintaa voi käyttää myös vartalolle. Kuorinta kosteuttaa ihoa avocadon ja kookosen ansiosta. Limetti ja suola taas tuovat puhdistavan vaikutuksen iholle. 
Onko teillä kokemusta LUSH tuotteista tai tästä kyseisetä kuorinnasta? 

Tästä linkistä pääset suoraan LUSH sivustolle sekä kyseisen tuotteen.
  KLIK

Mitäs pidätte tälläisistä postauksista? 


 -Tanja 

8 kommenttia:

 1. Tää on niin parasta !!! <3
  Mä tilasin jo tätä lisääkin ;)

  VastaaPoista
 2. Mä tuhlasin oman purkkini jo raskausaikana mun mahaan :D tykkäsin kyllä tuosta kuorinnasta mut herkkä ihoisena en uskaltanu kasvoihin kokeilla. :)

  VastaaPoista
 3. Minkä tyyppiselle iholle tää on tarkotettu? Vaikuttais meinaan kokeilemisen arvoselta.. :)

  Ja tykkään tämmösistä postauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi käyttää iholle, kun iholle. Todella herkälle en käyttäisi! :) Kiva kuulla Ulla!

   Poista
 4. Tää oli munkin mielestä ihan huippua!!

  VastaaPoista