S Y K S Y

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksy tekee vihdoin tuloaan. Tykkään syksystä todella, koska ne värit mitä syksy tuo tullessaan on vain jotain niin ihanaa! Ihanan kirpakka ilma! Aluksi aamut tuntui ihan kauheen kylmiltä, mutta nyt niihin on jo tottunut. Ihanan raikasta! Mikä on sun lempivuoden aika? 

Meillä syksy on alkanut flunssan merkein. Onneksi se olen vain minä, joka flunssaa on potenut viikko toisensa jälkeen. Onneksi sillekkin on löytynyt syynsä. 
Meidän syksyyn kuuluu, sellaista että vihdoin Olivia on saanut uuden päiväkotipaikan lähempää. Hyvästi aikaiset aamut! <3 Huomenna on ensimmäinen tutustuminen uuteen päiväkotiin ja tätä äitiä vähän jännittää! Ehkä suotta, mutta onhan se uusi erilainen tilanne varmasti koko perheelle. Toivottavasti Olivia sopeutuisi hyvin! 

Mulla alkaa kohta viimeisen vuoden sekä ihan viimonen työharjottelu. IIK! Niin lähellä valmistumista, mutta silti niin kaukana. Kouluhommia olis joka sormelle ihan riittämiin, mutta kun alkais vaan tekemään niin sais niitä pois alta, mutta oon erittäin laiska ryhtymään hommiin. 
 Tälläistä tänne! 
Mitäs sinne? 

Muutamia postauksia olisi jo korvantakana muistissa, mutta mistä repiä kaikki aika? Tulossa on ainakin " Kun isi pukee lapsen vs Kun äiti pukee lapsen " Olkaahan siis kuulolla! 

ps. Samasta padasta -Keittokirjan arvonta vielä tämän illan blogissa sekä instagramissa! 


Ihanaa sunnuntai-iltaa sekä ihanaa alkavaa viikkoa! 
-Tanja 

6 kommenttia:

 1. Syksy on paras vuodenaika. Mä en tykkää kesästä ja lämmöstä yhtään, ei vaan oo mun juttuni. Mä aina ootan että pääsen valokuvailemaan Leevin kanssa syksy kuvia. <3 Kohta taas pääsee... Meidän naapuritalon pihalla on iiiso vaahtera, ja ootan että lehdet ruskehtuvat ja putoovat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, oispa täälläki sellai jätti vaahtera jossain!!! Hyviä kuvaus hetkiä!

   Poista
 2. Mäkin tykkään syksystä mut jälleen se pääsi yllättää ja flunssa on täälläkin... Tsemppiä uuteen päiväkotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uuden päiväkodin aloitus on mennyt ihan mallikkaasti!

   Tsemppiä paranemiseen!

   Poista
 3. Kesä on mun suosikki, mutta kyllä syksystäkin löytyy paljon hyviä puolia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kyllä mäkin kesästä tykkään mut jotain siinä syksyssä on parasta! :)

   Poista