Meikkausta Beauty Boxin meikeillä +Sis. Alekoodi

maanantai 5. syyskuuta 2016Muistatte varmasti Beauty Boxi postauksen? Nyt on vihdoin vuorossa meikkipostaus Beauty Boxin tuotteilla. En ole ammattilainen meikkauksessa, sekä minulla oli taapero pyörimässä jaloissa joten yritin mahdollisimman nopeasti saada hyvän ja siistin lopputuloksen. Taaperoni ahkerasti taputteli puhtaalla meikkisienellä samaan tahtiin omia kasvojaan, kun minä yritin tuoda luomille väriä. 

Toiseksi mulla on tällä hetkellä ihan todella pintakuiva iho, hilseilee todella paljon. Vaikkakin epäpuhtauksiakin löytyy. Siksi kyseinen Lumenen BB meikkivoide ei oikein sovi tällä hetkellä mun iholle, ei riittävästi peittoa mielestäni. Mutta, jos on valmiiksi jo kuulas iho niin varmasti sopii kyseisille henkilöille. 

(Olen käyttänyt tässä meikissä muitakin tuotteita, kuin ainoastaan Beauty Boxin mm Nyxin kulmaväriä ja essensen peittävää moussea.)
Silmiin ei ollut tarkoitus tuoda mitään hirveää WOW efektiä, koska sellainen ei ole mun juttu. Tykkään todella paljon vaaleista sävyistä. Joten tämä luomiväri paletti, joka tuli Beauty Boxin mukana oli ihan mun värimailmaan sopiva. 

Luomiväripaletti itsesään ei ole kovin pigmenttinen, mutta siksi sillä saakin todella kevyen silmämeikin tehtyä. Luomiväripaletti on todella puuterimainen.. Rimmelin luomiväripalettikaan ei ole kovin pigmenttinen. Laitoin rimmelin luomiväriä ulkonurkkaan liikkuvalle luomelle. 

Alarajauksiin käytin Lorealin kynää. Jos meikistä haluaa todella kevyen voi alarajauksen jättää pois. Mulla on tällä hetkellä ripsenpidennykset todella heikossa hapessa joten olen käyttänyt ripsiväriä ripsenpidennyksien kanssa ja laittanut myös alarajuksien kanssa alaripsiin. 

Huulimeikki on todella kuulas ja kevyt. 
Mitäs piditte tästä meikistä? 

 Käy kommentoimassa alle sun mielipide meikistä ja ota talteen alennuskoodi, joka käy Beauty Boxin sivulla. Voit käyttää kodiin ihan mihin tahansa Beauty Boxiin.

Alennus on -15%

PCQ9MYA8R4TK
Koodi on voimassa yhden viikon. 5.9-11.9.2016


 *Yhteistyössä Beautyboxi.fi

-Tanja

4 kommenttia: