Ihanan kesäisiä vaatteita uudelta lastenvaatemerkiltä POP&Co Helsinki

tiistai 24. huhtikuuta 2018

*Yhteistyössä POP&Co Helsinki
Kesä on kovaa vauhtia tulossa, vaikka ei siltä näytäkkään. Mutta silti voi jo alkaa hamstrailemaan kesän värejä vaatekaappiin. Mieli virkistyy, kun laittaa näin harmaana aamuna pirtsakan väriset vaatteet varsinkin, missä on syötävän hyvän näköisiä jäätelön kuvia. 

Meillä on Olivian kanssa tosiaan ilo tehdä yhteistyötä uuden vaatemerkin parissa. POP&Co Helsinki on tosiaan suht uusi vaatemerkki vain ja ainoastaan tytöille. 

Vaatemerkin valtti on söpöydestä kestävään, molemmat voivat olla samassa paketissa ja mikäs sen parempaa. Saat silmää miellyttävät vaatteet, jotka myös kestää pesua ja käyttöä. 

Olivia ihastui samantien väreihin ja jäätelön kuviin. Lapsen mielestä on varmasti parhainta se, että jäätelökuvat pyörivät päivän touhuissa mukana.

Mutta äiti itse ihastui vaateiden tuntumaan. Paksun tuntuista kangasta, joka hengittää. Vaatteet eivät mene reijille ensimmäisen pesun jälkeen. Kokemusta on myös vaatteista, jotka ovat parin käyttökerran sekä pesun jälkeen jo niin kulahtaneen näköiset ettei tosikaan. 

Me jäädään innolla odottamaan kesää tänne näin värikkäissä vaatteissa. 

POP&Co:n vaatteet tosiaan valmistetaan omassa tehtaassa Riiassa, Latviassa. Halvan massatuotannon parissa työskennellyt suunnittelija haluaa tehdä aidosti eettisiä valintoja kankaissa sekä jopa napeissa. Hintalaput on myös tehty kierrätysmateriaaleista. 

Mitäs te piditte näistä kesäistä vaatteista? 

ps. @Kauniskaruselliblogi n instagramiin on tulossa arvonta yhdestä vapaavalintaisesta asusta. (ylä-ja alaosa) 

-Tanja

1 kommentti:

  1. Tosi kivan näköisiä ^_^ Kunhan tästä uupumuksesta selviäisin, niin olisi aikaa ja nenergiaa panostaa näihin meidänkin yrityksen tuotteisiin ja vaatekehityksen. Millaista vaatetta haluaisit näistä meidän kuoseista? ^_^ www.momel.fi

    VastaaPoista