Ensimmäinen viikko takana

perjantai 6. marraskuuta 2015

Ensimmäinen viikko on nyt pulkassa. Tällä hetkellä istun junassa menossa kotiin. Viikko on ollut erittäin rankka, kun kuvailen koko viikkoa yhtenä pakettina. Vaikka viikkoon kuuluu paljon muutakin. 

Jännitin työharjottelua tosi paljon, jonka varmasti olette huomanneet joka some kanavasta. Mutta ilokseni sain ensimmäisen tunnin jälkeen huomata, että jännitys oli aivan turhaa. Naurattaa kuinka paljon olen oikeasti voinut jännittää. 

Paikka on musta tosi kiva, koska sieltä saa paljon irti. Saan paljon apua, joka on hyvä. Oon ollut työharjottelussa ihan hoomoilasena, kun erilaisia neuvoja tulee, erilaiset laitteet, erilaiset tuotteet. Mulla menee hetki ennenkuin pystyn omaksumaan kaiken tiedon. Joudun monta kertaa toistamaan asioita, ennenkuin ne jäävät päähän. Toivottavasti ohjaajilla ei ole mennyt ihan täysin hermo mun sooloiluihin siellä ja mun kysymyksiin. Varsinkin niihin samoihin kysymyksiin, jota saatan kysyä tunnin välein, koska en yksinkertaisesti vain muista. Tää on ollut niin uusien tietojen viikko. Ja on pitänyt yrittää imeä itseensä ne tärkeät asiat. 

Työkavereina on todella mukavia ihmisiä!! Ne tekee vielä tästä työharjottelusta vielä paremman, koska on kiva mennä töihin. 

Mitä olen oppinut ensimmäisen viikon aikana?
-Uuden paikan säännöt ja toiminta tavat. 
-Tekemään eritavalla eri hoitoja. 
-Opin uuden varausjärjestelmän sekä kassan. 
-Sain myös myytyä yhden kotihoito tuotteen asiakkaalle. ( Mua jotenkin ahdistaa se myyminen ja koen, että tuotteiden myynnissä on paljon opettelun varaa. Mutta en vielä heitä kirvestä kaivoon, koska vielä on viikkoja aikaa oppia myymisen taito. ) 

Uskon, että varmasti jotain muutakin olen oppinut, mutta nyt mä oon niin rikkipoikki väsynyt, että en saa päähäni muuta, mutta aika hyvä saldo mielestäni ensimmäiselle viikolle. 

Tänään pääsin uudestaan EkoPharman koulutukseen, joka oli ihan huippu juttu! Tuli niin paljon lisätietoa sekä uusi tuotesarja tuttavaksi. 

Nyt on ajatukset vain siinä, että näen Olivian! <3 Huomenna me vietetään isäinpäivää vähän etukäteen, koska mulla on taas sunnuntaina paluu takaisin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

-Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti