Pieniä hetkiä

torstai 19. marraskuuta 2015

Tää viikko mennyt tosi nopeesti, luulin tänään, että huomenna on vasta torstai. Mutta tosi asiassahan huomenna on jo perjantai ja lähden suoraan töistä kotia kohti. 

Viikonloppu buukattu täyteen tekemistä. Ajattelin koristella jo kotia vähän joulukuntoon sekä leipoa pikku apurin kanssa ensimmäiset piparit. Lauantaina olisi tarkoitus käydä ihastelemassa joulutorin avajaisia lahden uudistetulla torilla! Sekä saamme lauantaina vieraita meille, joten perjantaina jo vähän siivoushommia. I cant wait! 

Tällä viikolla näin ihania tyttöjä pitkästä aikaa. Käytiin yhdessä syömässä The cock nimisessä paikassa. Oon koko työharjottelun ajan mennyt vain töistä suoraan kotiin, koska tuntuu ihan yöltä, kun pääsen kotiin. Liian pimeää, sekä tottunut olemaan aina siihen aikaan kotona, koska Olivia menee nukkumaan. Tyttöjen näkeminen piristi ihan huimasti, sekä oli ihana keskittyä vain tyttöihin eikä ruokien siivomiseen pitkin lattioita tai hyssyttelemään tempperamenttistä taapero, kun hän ei jaksa enää olla paikallaan. Oli mahtava vain olla ja jutella rauhassa. 

Ihania pieniä hetkiä, josta nautin! ❤️ 

Oikein mahtavaa viikonloppua kaikille vähän etukäteen! 

-Tanja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti