Pika kuulumiset

tiistai 17. marraskuuta 2015

Taas kuulumisien vuoro! 

Kolmatta viikkoa viedään ja muutama vielä edessä. 

Palataan viimeviikon tapahtumiin: 

Viikko töissä meni sinäänsä tosi hyvin ja mikä parasta mulla oli perjantai vapaata töistä. Pääsin aikasemmin viettelemään viikonloppua pikkuMurun kanssa. 

Viimeviikolla ei töissä sen mitään ihmeempiä tapahtunut, hoitoja hoidon perään. Loppuviikosta niskat oli ihan jumissa. Pitäis koittaa kiinnittää tosi paljon työergonomiaan huomiota, mutta välillä se on vaan tosi vaikeeta, koska penkeissä rajallinen liikkuvuus. Sekä unohdan monesti, muistan asennon korjata vasta, kun alkaa hartioihin sattumaan. Opin tekemään ripsipermanentin, joka tais olla viikon kohakohta töissä. Vaihtelu virkistää niin sanotusti. +Sain myytyä yhden hoitotuotteen asiakkaalle hoidon lopuksi! Jeijj! 

Torstaina Kalle ja Olivia tulivat espooseen. Olisi ehkä ilkeetä sanoa, että se oli virhe, mutta olihan se. En tiiä miksi Olivia ei suostu nukkumaan oikeen missään muualla, kun kotona. Me ei siis koko viikonloppuna nukuttu kunnollisia yöunia, eikä päiväunia olleskaan. Puhti oli itellä vähän loppu sunnuntai illalla, mutta onneksi tiesin meneväni maanantaina iltavuoroon töihin, joten sain aamulla nukkua vähän pidempään. Olivia tippu myös siis pinnasängystä pää edellä lattialle.. Josta seurasi aikamoinen puumerkki otsaan. 

Lauantaina kävin tekemässä pikareissun lahteen, kun Milalla oli lääkäri. Käytiin kuvauttamassa kyyner ja lonkat. Kaikki näytti hyvältä, mutta virallisia tuloksia vielä odotellaan. 

Tällä viikolla oon tehnyt nyt muutamat iltavuorot, vaihtelu virkistää tässäkin asiassa. Huomenna on jännä päivä. Saan opetella tekemään ja tehdä siis ensimmäistä kertaa geelikuorinnan asiakkaalle. 

Tässä oli tällä kertaa meidän/mun pikakuulumiset. Viikonlopuksi suuntaan taas kotia kohti! Nyt kauniita unia kaikille! <3 

-Tanja2 kommenttia:

  1. Kivat kuulumiset. Hurjannäkönen tuo pienen kuhmo... ja noi koirat =D suloset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) onneksi kuhmu on nyt poistunut otsasta! Koirat <3

      Poista