Kaunis karuselli -Kuinka se syntyi?

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Mistä idea blogin nimen vaihtoon? - Olen miettinyt nimenvaihtoa jo varmaan puolisen vuotta tasasin väliajoin. Our Journey ei ollut enää minua. Vai oliko edes koskaan? Ehkä englanninkielinen nimi ei kuvasta blogiani millään tavalla, enhän edes välillä muista mitä Our journey tarkoitti, sain tasasin väliajoin googlettaa, mitäs se tarkoittakaan.. En osaa englantia, joten Our journey :nkin lausuminen toi kovia paineita minulle aina, kun joku kysyi -Mitä blogia kirjoitat? Päädyin siis pienen kannustuksen kautta vaihtamaan nimeä. Ja nyt tuntuu yllättävän kotoislta suomalaisen nimen alla. Vaikka edelleen blogiini pääsee Our journey linkin kautta, ei anneta sen häiritä. Eihän? 

Kuinka valitsin juuri tämän nimen blogilleni? -Kaunis karuselli sai alkunsa aika mielenkiintoisin ottein. Syksyllä puhuessani siskoni kanssa, blogini nimestä. Pähkäilimme yhdessä uutta nimea eikä omaan korvaan syntynyt mitään kovin iskevää. Joten asia jäi siihen. Tasasin väliajoin sana karuselli pyöri mielessä, koska olimme siskoni kanssa miettineet, että karuselli kuvastaisi blogia, kuin elämäämmekin paremmi kuin hyvin.

No nyt lähiaikoina olin todennut kaksplussalaisille, että haluan vaihtaa blogini nimeä. Sain sieltä kovat kannustukset, nimen vaihtamiseen. Ja paljon erilaisia ehdotuksia. Mainitsin karuselli sanan, että sen ympärille olisi hyvä kehitellä jotain. Edelleen ideoita virtasi toinen toisensa jälkeen, jokainen toi oman ideansa esiin. Tykästyin Kaunis karuselli -Blogin nimeen todella. Sitten pyörittelin mielessäni, kaunis sanan muotoja Kauniimpi karuselli, kaunis karuselli, kaunein karuselli. Omaan korvaan parhaalta kuullosti Kaunis karuselli - Ja niin se nyt on mun blgoini uusi nimi!!

Mitä kaunis karuselli pitää sisällään? - Sana kaunis tuo esiin sitä, että opiskelen kosmetologiksi. Kauneus muutenkin on lähellä sydäntä. Sana karuselli tuo taas esiin meidän perheen arkea. Joten Kaunis karuselli tuo kahta asiaa esille, jota blogi koskee.

Blogissa on nyt väriäkin enemmän, kuin koskaan aikasemmin. Yleensä olen vaalean ystävä, mutta jotenkin karuselli tuo mieleen värikkyyttä, joten halusin myös laittaa väriä blogin ulkoasuun pienin yksityiskohdin.
Näin syntyi Kaunis karuselli -Blogi
Mitä mieltä te olette uudesta blogin nimestä? 
Entäs ulkonäöstä? 

-Tanja 

24 kommenttia:

 1. Piti ihan avata selainversio, jotta näin kokonaisuuden paremmin. Hieno nimi ja kaunis uusi banneri, en voi muuta sanoa! Mukavaa, että olet saanut blogiasi enemmän itsesi näköiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! <3 Tää tuntuu oikeelta, vaikka vähän häiritsee tuo blogin osoite, jossa on vanhan blogin nimi, mutta ehkä siihen tottuu. Toivottavasti se ei häiritse lukijoita.

   Ja se varmasti auttaa, kun ihmiset osaavat yhdistää Our journey- uusi Kaunis karuselli. :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Varsinkin, kun avasit nimen tarinaa taustalla, niin tykästyin entisestään. Tekee blogistasi persoonallisemman ja enemmän kirjoittajansa näköisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ajattelinkin, että on kiva avata lukijoille vähän tarinaa miksi nimi vaihtui.

   Poista
 3. Oi noi värikkäät viivat on ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että pienet väripilkut huomataan! :)

   Poista
 4. Oon vieläkin sitä mieltä, että TappajaElviira ois ollu parempi XDDD <3

  VastaaPoista
 5. Kiva uusi nimi! :) ja tykkään värikkyydestä. Hempeät värit

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään uudesta nimestä ja ulkoasusta ihan tosi kovaaa! :)

  VastaaPoista