Ostaisitko valkoiset kengät taaperolle?

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Meidän neidin kevään kauppa-asu on nyt valmiina ihasteltavaksi. Viimekeväänä löytyi paljon vaaleata ja edelleen mennään samalla linjalla. Vaalea on pop näin keväisin.

Mutta ihan puhtaan valkoiset kengät taaperolle? Olen kuullut paljon kauhistelua siitä, että olen ostanut meidän söheltäjä neidille valkoiset kengät. Voin vain todeta ihmetteliöille, että kengät on ostettu käyttöä varten, mutta ei hiekkalaatikkoa ja mutalammikoita varten. Kengät eivät varmasti ole kesänlopussa puhtaan valkoiset ja se ei haittaa. Mutta rymykengät meillä on erikseen ja voin kertoa, että ne eivät ole valkoiset, jostain kumman syystyä. Heh.

Välillä haluan hienostella, tuo mukavaa vaihtelua likaisten ja kuraisten päiväkotivaatteiden keskelle. Kauppaan ei välttämättä halua laittaa niitä kuraisi vaatteita.

Olisko teillä kiinnostusta nähdä minkälaiset ulkoiluvaatteet meiltä löytyy? 
Sekä haluan kuulla minkälainen värimailma teillä on tämän kevään ulkoasuissa ja ostaisitteko valkoiset kengät taaperolle? -Tanja

14 kommenttia:

 1. Ihanat kengät !! Ostaisin tuollaiset kyllä ihan milloin vain<3

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä niin ihanat ♡ !! Mutta en ostaisi meille, kuitenkin jynssäisin hammasharjalla niitä kaikki illat jotta ne pysyy puhtaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän takoa päähäni, että ei haittaa ei haittaa, pesukone on keksitty! :) haha

   Poista
 3. Meillä on Eetulla samat, mutta mustana -niin ihanat ja hyvät varmasti kävellä :) Valkoiset on seuraavana ostossa joko niket tai adidakset. Eli kauppakenkinä todellakin valkeat jees,saahan ne pestyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot kanssa tykänny. Eka vähän ihmetytti toi jäykkyys nikeissä, mutta hyvältä ne vaikuttaa jalassa! :)

   Poista
 4. ihania vaatteita <3 mistä noi kengät on ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) valkoset nike air maxit ostin zalandolta, pinkit niket Olivia sai lahjaks, joten en tiiä mistä ne on ja vanssit kans saatu. En tiedä mistä kengistä kysyit!? :D haha

   Poista
 5. Ihanat vaatteet!! Meillä mennään myös vaaleilla sävyillä keväisin. Ja valkoisia kenkiä löytyy myös meiltä. Koneeseen oon niitä epäsäännöllisen säännöllisesti heitellyt,niin ovat valkoisina pysyneetkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea on niin ihanan keväistä, kun on käyttänyt syksyn ja talven vähän tummempaa! :) Näin ajon itsekkin tehdä, sillon tällön koneeseen niin on kuin uudet!

   Poista
 6. Tilasin pari päivää sitten meidän tulevalle taaperolle samankaltaiset valkoiset Niken lenkkarit<3 Kyllä ne kauppakenkinä (jonkin aikaa) puhtaana pysyy. Eihän noin pienellä kengät kuitenkaan pitkään käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti pysy, mutta koneeseen vaan. Hassua olisi jos taaperolla pysyisi kengät valkoisena, kun ei mullakaan pysy!! :D

   Poista
 7. Ihania ja ostaisin ehdottomasti! Pesukoneeseen vaan kun siltä alkaa näyttämään ja yhden kesän kuitenkin vain mahtuvat. Eipä ne valkoset itselläkään valkoisina kauaa pysy ;)

  VastaaPoista