Pitkästä aikaa kirppistelyä

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vihdoin pääsin kirppiksille kiertelemään. Oon tehnyt nyt varmaan kuukauden lähtöä kirppareille, mutta tänään vihdoin sinne pääsin. Ja niin olivat päässeet kaikki muutkin.. :D Totesin ilokseni, että onneksi olen ilman lasta liikenteessä. Sain kierrellä ihan rauhassa ja tutkia kirppareiden valikoimaa.

En sinäänsä lähtenyt etsimään mitään tiettyä vaan lähdin avoimin mielen ihan kirppari fiilistelyn takia. Tykkään kierrellä kirppareita. Teen mielummin ostokseni live kirpulta, kuin nettikirppiksiltä. Siinä on vaan se tietty fiilis!! Tiedäettekö te sen livekirppu fiiliksen? Se, että näkee konkreettisesti tuotteen minkä on ostamassa.

Tän saaliin lempparit oli Adidaksen kengät Olivialle. Sekä tuo eläinpalapeli. Halvalla hyvää!! Itselle tarttui myös muutama kiva paita matkaan!

Odotan innolla, kun satamaan tulee kesällä peräkonttikirppis!! Se on ihan mainio siellä tulee tehtyä aina niin hyviä löytöjä.

Näihin kirppari fiilistelyihin tällä kertaa! Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Tykkäättekö te livekirppuilla vai enemmänki nettikirppikset on enemmän mieleen? 


 -Tanja 

17 kommenttia:

 1. Livekippiksiltä tulee enemmän ostettua just siks et näkee sen kunnon ihan konkreettisesti :) nettikirppiksillä on mun mielestä pääsääntöisesti ihan liian kovat hinnat (tottakai ku tulee postit päälle ), mut en nää mitää järkeä maksaa käytetystä samaa hintaa mitä tuote maksais alessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kommentoit! Mun mielestä kanssa nettikirpuilla kovemmat hinnat. Mutta, ymmärrän kyllä, että ostajalle ne postit tulee.

   Poista
 2. Mä en nettikirpuilta osta oikeestaan yhtikäs mitään, mutta kirppiksiä tykkään kiertää! :) Noi kengät oli kyllä huippu löytö, ihanat ♡

  VastaaPoista
 3. Täällä tutustuttiin tohon kirppistelyy vasta lapsen myötä ja nykyään en itselleni raaski muualta vaatteita ostaa :D Ja se fiilis on ihan paras kun ostelet muovikassillisen kamaa ja rahaa meneekin vain pari kymppiä. Varsinkaan tuolta lanttilasta ei lähetä ikinä ostamatta mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se fiilis, että halvalla paljon ja hyvää! Ja saa ison kassillisen ihan muutamille euroilla/kympeillä! Ihan huippua!

   Poista
 4. Äää nyt postauksesi innoittamana varasin pöydän Vekaralle alkaen tiistaista :D Rakastan kirppiksiä mut oon ostolakossa. Saa nähdä kuin käy kun vien sinne tavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Vekaralla taisikin olla huhtikuun tarjous 20e/vk pöytä! HAha, ainahan voi ostaa yhden lisää, kun yhden on saanut myytyä!

   Poista
 5. Mä rakastan kirppareita! Nettikirppareita ja livekirppareita - kaikkea!! Usein tulee tehtyä hyviä löytöjä. :) noi lenkkarit on kyl supersöpöt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä oot tehny ihan super löytöjä, kun oot niitä välillä kertonu!! Jep, noi kengät <3

   Poista
 6. Onpa kivoja löytöjä!

  Itse ostan enemmän livekirppiksiltä kuin netistä. On mielestäni kivempi, kun näkee tuotteen heti livenä. Toki jos kiire saada jotain niin silloin nettiä selailen.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kivoja löytöjä!!Tahtoo kirpparille.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kengät !! Mä tykkään kirppareista, sekä live että netti. Tosin yhes vaiheessa inhosin jostain syystä kirppisten hajua enkä käynyt aikoihin :D nykyään kylläki taas enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :) onhan ne vähän tunkkasempia, mutta tykkään silti kierrellä!

   Poista
 9. Käykääpä Matruskassa villähteellä, ei ole tunkkainen!

  VastaaPoista