NOSH- Vaatekutsut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ystäväni kutsui meidän tänään Nosh:in vaatekutsuille. En ole koskaan aikasemmin ollut eikä nosh vaatemerkki ole mulle muutenkaan kovin tuttu. Onko teille? 

En sen enempää osaa teille kertoa tästä vaatemerkistä, vaikka olinkin kutsuilla. Keskityin kuvaamiseen ja lasten kaitsimiseen. Ja mua ärsytti suunnattomasti, koska mun kamera on rikki.. Joten oli vähän säätämistä kuvien kanssa, mutta muutama ihan ok kuva tuli silti tallennettua kameralle.

Tää viikko on nyt pikkuhiljaa lusittu ja huomenna alkaa taas arki, toivottavasti viikko menee nopeasti, koska lapsimessut!! Odotan innolla, että pääsen messuilemaan! Olettehan tulossa lapsimessuille?

Oikein hyvää sunnuntai-iltaa teille! Ja kiitos vielä Heidille kutsuista! <3

-Tanja 

8 kommenttia:

 1. Nosh on tuttu, multa löytyy pari naistenvaatetta ja lisää tulossa :D Lapsille en ole vielä tilannut, todellakin pitäisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Harkitsen vielä itse nosh vaatteita, nyt ei ainakaan tarttunut mitään mukaan, kun lapsimessut ihan kohta!!

   Poista
 2. Nosh on tuttu mulle. Meiltä löytyy Noshin lasten vaatteita. Olen tykännyt kuoseista ja kankaat ovat mukavan tuntuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesta mallistosta löytyi itselle vain kaksilempparia. Nuo kyseiset sulkalegginssit, jotka kuvassa näkyy! Tilailen jossain vaiheessa. Piti rajottaa, koska lapsimessut!!!

   Poista
 3. Meilt löytyy aika paljon Noshia :'D eilen olin kans kutsuil :) tykkään kun on kotimainen yritys ja on tarkempii työntekijöiden oikeuksist :) ja kestävii ja mukavat pääl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noshan on hyvä merkki juuri siihen, jos arvostaa tuollaisia asioita! :) itselle kaikki kuosit eivät vain iskeneet :( Ehkä tulevaisuudessa.

   Poista
 4. Meille Nosh ei ole tuttu. Mulla meni jotenki maku koko merkkiin, kun tuputettiin niitä kutsuja monesta eri paikasta samaan aikaan. Ehkäpä tulevaisuudessa innostun.. ;) Herkullisen näkösiä tarjottavia kyllä.. Lurps <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa yhdillä edes käydä :) suosittelen. Saattaa löytyä
   Lemppareita! :) herkut oli ihania!!!! :)

   Poista