Mammailua

lauantai 5. huhtikuuta 2014Pientä mammailua oli tänään tiedossa. Käytiin kaupungissa kera Kuu,Sara ja Monica ja kaikkien ihanat lapsukaiset. 

Tänään huomasin kuinka aika kuluu nopeasti. Vastahan olin raskaana ja en tuntenut ketään lahdesta kenellä olisi lapsia. Kun tutustuin Monicaan netin kautta hän oli myös raskaana. Joten siinä oli meille yhteista, raskaus. Kuun tapasin kun Koda oli pienokainen ihan pieni. Nyt herrasta on kasvanut jo niin iso poika. Jännitin todella pojan sylissäpitoa kun se oli niin pieni. Saran kanssa tutustuin Kuun kautta Kuu pyysi "mammaryhmään" mukaan. Kun tapasin wiltsun ensimmäistä kertaa hän oli juuri oppinut seisomaan mm. Sohvaa vasten. Tänään neitokainen viipelsi pitkin maisemia menemään syöttötuolin avulla. Tämä sai mut ajattelemaan kuinka nopeasti lapset oikeasti kasvavat. Pieni neitokaisenikin kasvaa nopeaa vauhtia. Hurjasti on kasvanut jo kuukauden aikana. 

-Tanja 


1 kommentti:

  1. Eksyin blogiisi ja liityn lukijaksi ehdottomasti. Käy kurkkaamassa blogiani sielä seikkailee lähes saman ikäinen vauva, mutta poitsu :) eli tervetuloa seurailemaan jos uusia blogeja etsit !

    VastaaPoista