Miltä meillä oikeasti näyttää? HIRVEÄLTÄ

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Sain Jessicalta haasteen " miltä meillä oikeasti näyttää? " 

En ole todellakaan mikään siisti ihminen. Olen todella todella huono laittamaan tavaroita paikoilleen samantien. Ja sen kyllä huomaakin. Että ehkä nua jopa vähän hävettää tänne laittaa näitä kuvia mun sotkuisesta kodista... :D Mutta laitampa nyt silti. NOLOA. Yritän koko ajan petrata asian kanssa ja siis laitan tähän alkuun kuvan MILTÄ MUN KOTI ON JOSKUS PAHIMMILLAAN NÄYTTÄNYT KUN OLEN YKSIN ASUNUT. Siis saan hävetä silmät päästä tätä kuvaa, mutta ainakin näätte kuinka olen kehittynyt tässä jo jonkin verran.. 


Hyi kamala.. En koskaan enää voisi asua tuollaisessa asunnossa. 

Vaikka kotini ei nytkään ole vimpan päälle mutta ei todellakaan ole tuon näköinen enään. 

Ja ollaan siis muutettu tähän asuntoon 1.3 ja olen todella hidas laittelemaan asioita paikoilleen ja purkamaan tavaroita ja sun muuta. Mutta tässä sitten ois meidän kodista kuvia. 

Makkari


Vauvan huone

Olohuone
 


Keittiö

Eteinen

 
Niinkuin näkyy, tavarat jäävät vaan just ja tasan siihen mihin ne lasken kädestäni. Mutta mä edistyn koko aijan. :D kai.. 

Juu ei tässä kai muuta, jään häpeissäni odottamaan kommentteja. 

Haastan 

Saran 
Annan
Anin 

:) 

-Tanja


6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ai kauhee toi eka :DDD Perus kaaos varmaan joka kodissa, ja mun postauksessahan olin siivonnu paripäivää ennen ! Mullaki tuntuu välillä ainaki vaatteet jäävän siihen mihkä putoaa.. :D

  VastaaPoista
 3. Hah, toi eka kuva :D
  Mietein tässä että kun aikanani muutin pois vanhempieni tyköä omaan ensimmäiseen asuntooni, taisi se näyttää ihan samalta. Sitten minusta tuli siivoushullu! Hannun kanssa kun yhteen muutettiin ja perhettä perustettiin niin, minä olen se joka rätti kädessä juoksee muiden perässä kun_kaikilta_sattuu_jäämään_tavarat_juurikin_sinne_mihin_ne_vaan _laskee :D

  VastaaPoista
 4. aaaapua haastoit mut :D oh my, pitää ottaa kuvia heti ku kerkeen! ja haha Tanja oot ihana :D:D

  VastaaPoista
 5. Joo toi ensimmäinen kuva oikea häpeäpilkku!! Hah! :DD

  VastaaPoista