Tuleeko kiire?

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Näin se on ristiäiset ovat viikonpäästä. Ehei tressiä vielä ole, toivottavasti ei tulekkaan.

Ei olla vielä ihan loppuun päätetty mitä tarjoillaan. Ainoastaam varmana on voileipäkakut ja täytekakut. Täytekakun tilasin, mutta halusin itse koristella sen, että varmasti tulee sellainen kun minä haluan. :D Oon ehkä vähän liian tarkka, koska kaikki pitää olla täydellistä.
                            Ja sen sijaan mua harmittaakin kun en saanut kaupoista juuri sellaisia kertakäyttö astioita kun olisin halunnut, kun omat astiat tuskin riittää. Tai siis ei todellaakaan riitä. Kuullostaa hullulta ostaa monella kymmenellä eurolla kertakäyttö astioita ja ne menevät suoraan roskiin. Ei voi minkään, ne on nyt ostettu ja silläsipuli.

Löysin netistä aivan ihan näköisen kakun, neiti ei ollut edes syntynyt vielä kun päätin, tämä on neidin ristiäiskakku.


Tilasin siis itsekakun. Ja itse kävin ostamassa sokerimassaa ja kukkamuotit. Eilen sitten alettiin kukkia tekemään, onneksi näin meni monta tuntia niitä tehdessä. Tosin varmaan siksi kun teimme kaikki sokerimassat. Se massa kovettu niin nopeasti, joten päätin turha alkaa säilömään, kun muutenkin asunnossa on jo muurahaisia. Joten päätimme tehdä kaiken, vaikka kaikkia kukkia ei käyttäisi, nehän säilyvät. Laittaa vaan johonkin rasiaan, että ei ne muurahaiset tuu. Ja niitä voi käyttää sitten seuraavissä juhlissa tai jossain missä nyt ikinä haluaakaan.

Kahteen 15 hengen kakkuun kukkasia. 
 Näitä kukkia päätettiin kokeilla, olisin laittanut nämä myös kakkuun jos rusetti ei olisi onnistunut. 

Rusetti. 


Näihin kukkiin ja rusetteihin käyn vielä ostamassa pieniä koristehelmiä kaupasta ja ne sitten vielä " liimailen " paikoilleen sitten on koristeet valmiit ja enää eikun paikoileen laitto. Joka siis tapahtuu vasta ristiäis aamuna. :D 

Joten saa nähdä tuleeko tosiaan kiire vai mitä tulee vielä eteen! 

-Tanja

4 kommenttia: