YLLÄTYS BABYSHOWERS

lauantai 9. tammikuuta 2016

Nyt vihdoin voin huokaista helpotuksesta. Oli todella vaikea pitää ystävälleni suunnittelemat babyshowerit salassa häneltä. Mutta me onnistuttiin!! 

Lähdettiin hyvissä ajoin suunnittelemaan juhlia. Kaikki oli täysillä mukana suunnittelussa sekä toteutuksessa. Kiitos vielä kaikille! ❤️

Olin sopinut ystäväni kanssa, että lähdemme katsomaan uutta kirpputoria, jonka avajaispäivä oli lauantaina. Olin lupautunut tekemään meille ruuan ennenkun lähtisimme tutustumaan uuteen kirppariin. 

Juhlat toteutettiin nyyttäri meinigillä, jokainen toi vähän jotain mitä oltiin sovittu etukäteen jokaisen tuovan. Itse lupauduin leipomaan raskauskakun sekä cakepopsit. Lopulta mun leipominen meni siihen, että katsoin vierestä, kun Kalle leipoi. Haha, Kalle kiros, että miksi olen lupautunut leipomaan, jos kerran en itse edes leivo! Tein kakkupohjat ja täytin kakun kaiken muun Kalle hoiti hyvin. 

Tein myös ensimmäisen vaippakakun koskaan. Sitä oli tosi kiva väsäillä varsinkin, kun sain siihen myös vähän apua. 

Kaikin puolin ainakin omasta mielestä onnistuneet kekkerit. Sekä mikä parasta, nämä juhlat tulivat sankarille täysin yllätyksenä! Ei ollut aavistanut mitään! ❤️

Onnea loppuraskauteen ❤️

Olisitteko halunneet ihan oman postauksen siitä, kuinka teimme raskaus kakun? 

-Tanja

12 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköiset kekkerit! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat juhlat olette järjestäneet. :)
  Vaippakakun tekeminen on niin kivaa puuhaa. Olen kahdelle ystävälle päässyt ne tekemään ja toiselle järjestin myös juhlat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva! Mä kanssa tykkäsin sen teosta!

   Mulla on vielä tänä keväänä toisetkin juhlat tulossa! ;) Tuleva äiti tietää, että juhlat ollaan järjestämässä, mutta ei tiedä ajankohtaa! Rakastan yllätyksiä!! :)

   Poista
 3. Voi miten ihanat juhlat! :) Kiva juttu että saitte yllätettyä ystävänne! Its olin mukana viime vuonna kaksissa babyshowereissa. Molemmat mammat saimme yllätettyä eivätkä he aavistaneet mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että teilläkin onnistu yllätykset, se on ihan parasta, kun tulee oikeasti yllätyksenä tälläiset juhlat! Ihan huippua, tulee itellekkin niin hyvä mieli siitä, kun toisen saa yllätettyä hyvällä tavalla! :)

   Poista
 4. Onkohan nuo babyshowerit vielä niin uus juttu Suomessa,että saadaan helposti yllätettyä tulevia äitejä?!Ihanat juhlat olitte järjestäneet ja nuo tarjottavat on niiiin hyvän näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osalle saattaakin olla aika vieras juttu, mutta näiden järjestäminen tuleville äideille yleistyy koko ajan. Ainakin omasta mielestäni.

   Kyseinen ystäväni ei varmaan sen takia osannut arvata, että hänelle juhlat järjestetään, koska edellisessä raskaudessa hänelle ei oltu järjestetty sekä myös niin yllärinä varmasti tuli, koska laskettuun aikaan on vielä aikaa. Sen takia myös järjestettiin niin ajoissa, että ei osannut sitten odotella järjestettäväksi lähempänä la päivää! :)

   Kiitos, tää homma hoitu niin hyvin hyvällä yhteistyöllä!

   Poista
 5. Näyttää todella upeilta ja ihanilta juhlilta! ♡

  VastaaPoista