SILJA SERENADE

tiistai 19. tammikuuta 2016Olin kuulkaas aivan ihka ensimmäissä blogitapahtumassa viime sunnuntaina. Päätettiin Tiitukatriinan kanssa suunnata yhteistuumin sinne. 

En tiennyt mitä odottaa tai minkälaisia yleensä tälläiset tapahtumat ovat, koska en aikaisemmin ole ollut. Mutta uudistuneesta silja serenadensta olin aivan innoissani. Olen persoonaltani, että en jaksa keskittyä pitkiin luentoihin. Tämä oli todella onnistunut, koska meillä oli pienimuotoinen laiva suunnistus. Saimme rauhassa itse tutkia paikkoja siinä järjestyksessä, kun halusimme. 

Itsehän en ole ollut koskaan mikään muumifani, mutta tuolta laivalta tarttui pieni muumifanitus minuunkin. Voisin kuvitella, kuinka Olivia tykkkäisi tuosta muumihytistä, koska Oliviaa on alkanut kiinnostaa muumit todella paljon. Taidamme lähteä kesällä reissuun ja varata muumihytin meidän perheellemme. 

Kaikin puolin oli aivan mahtava päivä ja löysimme Tiitun kanssa kaikki rastit, hyvä me! 


-Tanja

5 kommenttia:

 1. Oli kiva päivä! Kiitos! :) ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. No nyt alkoi minunkin vatsanpohjaa kutkuttamaan laivareissu. Jospa sitä keväällä pakkaisi beibit matkaan ja suuntaisi jonkinlaisella kokoonpanolla tuonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, muumihytti oli ainakin niin tilava, että ei tilanpuutetta, paitsi jos shoppailee liikaa! Hehe! Suosittelen!

   Poista
 3. http://makeyourselfstrongertanja.blogspot.fi/2016/01/ystavakirjahaaste.html
  Sulle on pieni haaste :)

  Ihanalta näyttää noi kuvat, Valtteri ei oo vielä laivalla kä

  VastaaPoista