Kiire, mutta ei siltikään ole ollut kiire

maanantai 25. tammikuuta 2016

Meillä on kirjaimmellisesti ollut todella hulinaa nyt viikon. Tai oikeastaan ei ole ollut kiire mihinkään, mutta silti ei ole ollut aikaa tehdä mitään ylimääräistä. 

Olin viikonloppuna ukkini hautajaisissa. Lähdin yksin sinne. Mun mielestä Olivia oli vielä liian pieni tulemaan tuollaiseen surulliseen tapahtumaan. En halua suojella Oliviaa tälläisiltä tapahtumilta, mutta halusin itse surra rauhassa, sekä että muut vieraat saivat olla tälläisessä tapahtumassa ilman taaperoa, joka ei jaksa olla sekunttiakaan paikallaan taikka hiljaa. Oli oikein hyvä päätös jättää Olivia kotiin. Ukki❤️

Nyt koitetaan päästä takaisin rytmiin. Tähän arkeen taas kiinni. Vaihdettiin Olivian sänky isojen tyttöjen sänkyyn vihdoin! Siitä ajattelin tehdä tänne erillisen postauksen tällä viikolla. Koska se on mennyt yllättävän hyvin, turhaan vetkuttelin vaihtoa puolisen vuotta melkeempä. 

Koulussa opetellaan tällä hetkellä paljon uusia hoitoja, josta olen aivan täpinöissäni. Kiva päästä tekemään vähän erilaisempia hoitoja, kuin niitä aivan perus jalka,käsi ja kasvohoitoja. Onhan niitä jo tässä tehtykkin! 

Sekä tänään on mun murulla 5-vuotis syntymäpäivä! ❤️ Onnea Kitille! 

Nyt täytyy painaa pää tyynyyn ja silmät kiinni, jotta jaksaa herätä aamulla kouluun. Oon nukkunu tosi huonosti joten se alkaa pikkuhiljaa verottamaan. 

Muistathan, että meitä voi seurata instagramissa nimellä @OurJourneyBlogi sekä snäpchatissä nimimerkkllä ttanj 

Näihin päivittyy vähän enemmän pitkin päivää meidän kommelluksia. Esim, Olivia haluaa matkia äiti nyt joka asiassa. Meikinlaitossa, dödön laitossa ja nyt näköjään kynsilakan laitossa, mutta hups kynsilakka meni tänään vähän väärään paikkaan. Joten noilta kanavilta kannattaa seurailla meitä. 


-Tanja

2 kommenttia:

 1. Otan osaa ♥

  Meillä olisi mun sedän hautajaiset ensi kuussa ja päätin, että en vie sinne vauvaa... Yleensä olen sitä mieltä, että hautajaiset kuuluu elämään ja lastenkin pitää jossain vaiheessa hautajaisiin osallistua, mutta liian pienet ei ymmärrä, mistä on kyse.

  Mulla on ollut sama tilanne, että on ollut kiire, mutta ei siltikään ole ollut kiire :)

  Täytyypä ryhtyä seuraamaan sua Instassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Juuri näin minäkin asian ajattelin! Mun mielestä tein hyvän päätöksen jättäessäni Olivian kotiin. :)

   Joo tää " kiire " on kyllä yks piru arjessa. :/

   Jeij, tervetuloa seurailemaan! <3

   Poista