Kuka minä olen?

torstai 7. tammikuuta 2016

Osa on jo varmasti huomannu kaksplussan tekstit blogissani. Joten nyt blogini löytyy myös kaksplussan sivulta. Kirjoitan edelleen bloggerin alustalla, joten teidän lukioiden ei tarvitse siirtyä yhtään mihinkään. 😊

Ajattelin tehdä pienen esittelyn itsestäni teille, koska olen esitellyt itseni jo aikoja sitten, joten on varmasti aika päivittää tietoja. 

Olen lahtelainen nuoren naisen alku. Keväällä mittariin tulee jo 23-vuotta. 
Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvata itseäni, sana joka kuvaisi ehkä minua parhaiten on rääväsuu. 

Elämäni ei ole ollut ruusuilla tanssimista ollenkaan. Ensimmäiset "vaikeudet" alkoivat, kun synnyin. Synnäriltä lastenkotiin, lastenkodista ensimmäiseen sijaisperheeseen, ensimmäisestä sijaisperheestä, toiseen sijaisperheeseen. Toisesta sijaisperheestä OMAAN KOTIIN! 

Sijaisperheet olivat lahdessa sekä espoossa. Espoossa kävin peruskoulun loppuun. Ensimmäisillä luokilla koulussa todettiin paha lukihäiriö, keskittymishäiriö ja paljon muita oppimis vaikeuksia. Olen selvinnyt kaikkien näiden asioiden kanssa peruskoulusta pois. Unelma ammattini on kosmetologi. Viisi kertaa haettua kyseiselle alalle, alkoi melkein usko loppua kesken, ettei minusta tulisi koskaan kosmetologia, mutta samanapäivänä, kun tein raskaustestin kilahti kirje postiluukusta. "Tervetuloa opsikelemaan kauneus alaa.." Joten tällä hetkellä toteutan unelma ammattiani. Ja opinnot ovat tällähetkellä puolessa välissä. 

Odotin esikoistani, kun aloitin ensimmäisen vuoden opinnoissani. 
Päiviini tuo iloa Olivia neitokainen. Hän on kohta kaksi vuotias uhmatuhma taaperoni. Yritän olla paras äiti ja turva tälle neidille. 

Kirjoitan blogissa minuna itsenäni. Vain Tanjana. Blogistani löytyy kirjotusvirheitä. Koska ne ovat osa minua. En koe blogiani omakseni, jos kirjoitan jollain kirjoitusohjelmallani teksit. Kirjoitusvirheet kuuluvat blogiini, koska ne ovat osa minua ja kirjoituksiani. 

Kirjoituksissani ei välttämättä ole aina päätä eikä häntää, joka johtuu keskittymishäiriöstäni. Aina ei vain malta, mutta sekin kuuluu tähän blogiin, ettei aina jaksa keskittyä aivan loppuun asti. 

Blogissani ei tule olemaan kaikkea yksityiselämästäni, koska aivan kaikki ei kuulu tännekkään, vaikka avoin koen olevankin. Blogissa keskitytään taaperooni ja myös koulukäyntiini. Sekä välillä mielipidepostauksia ajankohtaisista tai ei. 

Tälläistä blogia minä kirjoitan! 

Ps. Taas keskittymiseni herpaantui!🙊

Tässä on pienen pieni esittely, mitä piditte? 

-Tanja

14 kommenttia:

 1. Onnea kaksplussa urasta :) kirjoitusvirheet yleensä häiritsee mua blogeissa, mut ei koskaan sun kirjoituksissa. Oot ollu aina niin suorasanainen sen suhteen, että mäki koen sen vähän niinku kuuluvan pakettiin :D Eikä sun tarvitaan kirjottaa täydellisesti! Just bueno näin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3

   Tosi kiva kuulla, että sua ei haittaa mun kirjotusvirheet. Tsemppaa mua vaan jatkamaan kirjottelua just niinku mä kirjotan!

   Poista
 2. Kiva kun tuli uusi mielenkiintoinen blogi! Innolla jään odottamaan tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksplussasta :)
  Sun blogi on just ihana, eikä sun jutut mun mielestä mitenkää "herpaantele" ja vaikka herpaanteliskin ni ei edes haittais!:) Mun kirjotuksissa se on meinaa ihan normaalia, jos jutuissa ei oo päätä eikä häntää :'D

  VastaaPoista