Meidän arki on alkanut, onneksi!

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hyrr❄️ Terveisiä täältä pakkasen keskeltä. Ollaan Olivian kanssa oltu viikko nyt kaksin. Kuumeisesti odotetaan jo isiä kotiin. 

Jotenkin ollu tosi yksinäinen fiilis, kun ollaan vaan maattu Olivian kanssa kotona. Joten ette uskokkaan kuinka koulun alku piristi mieltä. Melkeempä mun ainoa sosiaalinen elämä on nykyään vaan siellä koulussa. 😅
Olivia jäi tosi reippain mielin päiväkotiin jo heti maanantaina. Juoksi heti halaamaan päiväkodin tätiä. Jouloma on ollu tosi raskas vähien nukkumisien takia sekä reissaamisten. Edellisessä postauksessa siitä juttua vähän enemmän. 

Oon tosi ilonen, että vihdoin arki alkoi ja päästään takaisin meidän rytmikkääseen kuplaan. Sekä, että paska syksy rämmitty koulussa hyvin arvosanoin ja ilman turhia poissa-oloja loppuun. Ei enää attoja, nyt käytännön hommiin. Paljon laitehoitoja ❤️ Olen käsillätekijä, en kuuntelia enkä kirjasta lukija. Matikat ja sun muut tressasivat paljon, mutta vihdoin ne on ohi. 
Sain hemmoteltua itseäni viime viikolla vähän. Mun kaveri on hieroja ja lupas meille tulla hieromaan, joka oli ihanaa. Hieronta taas ei ollut niin ihanaa, kun mulla on paikat ihan jumissa. Mulla työergonomia unohtuu koko ajan. Ja se on todella huono juttu, nyt pitäisi käydä hieronnassa tasasin väliajoin ja muistaa työergonomia. 
Sekä toinen kaveri teki mulle ripsenpidennykset ❤️ Mä en muistanukkaan, kuinka sitä näyttää ihmiseltä ripsut päässä. Nää on niin ihanat! ❤️

Sain myös vihdoin värjättyä hiukset, tuttu ja turvallinen tumma. 

Pienen pieniä asioita, mutta tämä äiti ainakin nauttii niistä ihan täysillä! 

Miten teidän arki on alkanut? 

-Tanja

8 kommenttia:

 1. Eihän se hieronta nyt niin kamalaa ollu! ;) Helpottiko yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tienny et luet mun blogii! :D

   Mut joo helpotti muutamaks päiväks nyt on taas sellai olo, että mikään ei liiku.. Varmaa vois ens viikolla katella, jos taas? :)

   Poista
 2. Meillä paluu arkeen on edessä homenna ja kyllä sitä on odotettu. Lomailu on kivaa, mutta kyllä sitä odottaa että saadaan rytmit takaisin = yksi eskarissa, yksi koulussa ja yksi välillä kerhossa. :)
  Ihanat nuo räpsyttimet. Mullakin on ollut nyt ja on ne niin helpot. :)
  Ah ja hieronta, se olis niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä paluuseen! :)

   No ripset on <3 Sun täytyy varata hierontaan aika ;)

   Poista
 3. Paluu arkeen on täälläkin tervetullut :)

  VastaaPoista