Uutta ilmettä olohuoneeseen

torstai 28. tammikuuta 2016

Oon ollu alusta alkaen tosi huono sisustamaan mun kotia nätisti. Oon ennen ollu niin sotkunen ihminen, että en edes välittän mistään nätistä sisustuksesta. Mutta pikku hiljaa mulle on tullut sellanen, että haluan kodin näyttävän nätiltä. Että sen oman kodin eteen on nähty vähän vaivaa. 

Nyt vihdoin pääsin tosta mun romuhyllystä eroon. Toi hylly keräs siis ihan kaiken, KAIKEN! Kun sitä tyhjensin ja purin sen kätköstä löyty vaikka mitä kadonneita tavaroita. Oli ihan kauhee homma sitä tyhjennellä, kun en tienny mihin niitä tavaroita laittaisin, mutta loppujen lopuksi kaikki löysivät oman paikkansa, osan paikka löytyi ihan kylmästi roskiksesta. 

Sekä toi Olivian lelu määrä... Sitä ei oikeen ihan tajunnu, kun sitä oli kahessa eri huoneessa välillä jopa kolmessakin. Kyllä noita leluja on paljon, onneksi viikonloppuna olisi edessä siivous operaatio, koska meiltä lähtee nyt kaikki ylimääränen pois. Mulla on varattunu helmikuun alkuun kirppispöytä, lahden uudelle kirppikselle. Nyt pääsemme vauvaleluista ja Olivian pienistä vaatteista eroon. 
Tarkotuksena olisi vielä ostaa sohvan yläpuolelle kivan näköinen peili, koska seinä näyttää siinä niin tyhjältä. Ennen en olisi voinut haaveilla mitään peiliä, koska se iso kirjahylly peitti niin paljon. Mutta nyt vihdoin. Iso peili sohvan yläpuolelle tuo jo paljon ilmettä olohuoneeseen. 

Sekä mulla on valkoset hyllyt odottamassa seinään kiinnitystä, kuhan saisin vain aikaseksi pyytää jonkun niitä porailemaan. Mulla on ollut vähän epäonnea noitten hyllyjen poraamisessa, koska aina, kun ne on saatu seiniin kiinni niin, viikko max niin on tullut tilanne, että pitää muuttaa. Viimeksi meni ehkä 2 minuuttia. Saatiin hyllyt seiniin ja sitten mä kysyin mieheltä, kuka ne poras, että voisitko kattoa mun vessaan, että onkse hometta vai mitä se on.. Epäily oli hometta. No onneksi hyllyt oli porattu noin 2 minuuttia sitten seiniin kiinni. Ja eikun ettimään uutta asuntoa... Juuri mun tuuria. Joten oon nyt viivytelly ja viivytellu niiden kiinnittämistä seinään. Jotta ei tarvis taas muuttaa.. :D HEH., 

Mutta näiden pienten asioiden jälkeen olohuone alkaa olla viittävaille valmis. Mulla oli ennen kaikki olohuoneessa tummaa. Nyt ollaan menossa kohti valkosta ja kovaa. 
Sekä hankintalistalla on vielä valkoinen pyöreä ruokapöytä, sekä siihen valkoiset tuolit. Pidetään olkkarissa keittiönpöytää, koska meidän keittiö on niin pieni, että sinne ei meidän pöytä mahdu. Nykyinen pöytä on tummanruskea ja mustat nahkatuolit. Joten valkonen ruokapöytä olisi ihana ja vielä pieni pyöreä. Sopis erittäin hyvin. Eikö? En malta odottaa, että kaikki olisi valmista!-Tanja 

10 kommenttia:

 1. Olkkarin uusi ilme on kyllä todella kiva! Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, aluksi vähän mietin onko liian tonkon näköinen kun kaikki on rivissä tossa seinällä, mutta silmä alkaa tottua! Ja tosiaan, kun saa lisää pieniä yksityiskohtia niin tulee aika hyvä! :)

   Poista
 2. Meidänkin kirjahylly on yks romuhylly. Nyt tästä inspiroituneena laitan sen viikonloppuna kuosiin! Varmasti laitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, yleensä noi kirjahyllyt taitaa olla romukasoja! Tsemppiä operaatioon!! :)

   Poista
 3. Muutos kyllä raikasti tosi paljon huonetta ja se peili on kyllä hyvä idea! Toivottavasti hyllyjen karma ei toteudu tällä kertaa. -maitoviiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!

   Joo sanoppa muuta! Toivon kanssa, että ei ala toteuttaa itseään se rojujen kasaaminen esim tuohon lipastoon! Onneksi vielä tällä hetkellä lipasto huutaa tyhjyyttään! :D

   Poista
 4. Tulee ihan kauhee sisustuskuume itellekki kun rupee kattelemaan tämmösiä! Ihanan näköstä<3 pitää varmaan ite lähteä shoppailemaan jos tekis edullisia löytöjä:)

  VastaaPoista