Alkusoittoa kesän juhlille

maanantai 30. toukokuuta 2016

Päästin lauantaina juhlimaan ystävän lapsen kaksvuotis syntymäpäiviä. Tänä kesänä meillä on melkeen joka viikonloppu jotkut juhlat. Kahdet ristiäiset, ja saan tuplana kummin pestin tänä kesänä. Oon niin otettu, että mun ystävät ovat valinneet just mut heidän lastensa turvalliseksi aikuiseksi. Yhdet rippijuhlat, sekä yhdet kihlajaisjuhlat. Nämä kaksvuotis juhlat olivat vasta alkusoittoa tulevalle juhlinnalle.

Ei vielä tänäkään keväänä päästä juhlimaan mun valmistumista, mutta ensi kesänä sitten. Sitä valmistumista onkin jo vähän odoteltu ja nyt se on jo niin lähellä.

Vietiin synttärisankarille lahjakortti vaatekauppaan, jotta saa valittua, vaikka kesäksi hienon mekon itselleen. Ensi lauantain ristiäislahjakin on jo ostettu. Ja mun mielestä löysin ihanan lahjan pienelle kummitytölleni. Muut lahjat uupuu vielä, mutta onneksi tässä on vielä aikaa. Heh.

Onko teillä tänä kesänä paljon juhlia tiedossa? 

Tottakai Olivialle on jo juhla-asu ostettu. Instagramissa seuraajat tietääkin jo mitkä päätyivät meidän kesän juhla-asuksi. Ostin yhden ihanan puvun, siihen voi sitten vaihdella hius juttuja, kenkiä sekä neuleita päälle. Tänä kesänä on niin paljon juhlia, että en joka juhlaan voi vain yksinkertaisesti ostaa uusia vaatteita itselle taikka Olivialle, vaikka kuinka ehkä haluaisinkin. Olisitteko halunneet postausta meidän juhlavaatteista? 

Nyt mä oon ollut kauheessa flunssassa, mutta onneksi pikkuhiljaa alkaa helpottamaan, täytyyhän lauantaina olla kunnossa. Lähdetään perjantaina jo espooseen ja ollaan siellä muutama päivä. Ollaan jo sovittu ihan mukavasti treffejäkin ystävien kanssa. Sieltä, kun palataan jatkuu mun koulun käynti, koko kesäkuun. Joten me lomaillaan vasta heinäkuussa.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 


-Tanja 

6 kommenttia: