Parveke kesäkuntoon

tiistai 3. toukokuuta 2016

Vihdoin on säät kohdillaan ja laitoin parvekkeen kesäkuntoon. Päätettiin Olivian kanssa pitää pieni piknik henkinen iltapala parvekkeella. Tytsy oli onessaan, kun sai syödä muualla, kun pöydässä. Ja mikä hauskina oli Olivian mielestä, että mansikoita sai syödä ennen kunnon ruokaa. Se pieni ilon kiilto tytön silmissä. Pienet arjen hetket <3 

Ajattelin tänä vuonna laittaa partsille kukkia, mutta vielä on pohdinnassa mitä kukkia. Mun ystävä toi tänään jotain viherkasveja, en tosin enää muista mitä. :D Mutta eiköhän me saada ihanan kesänen parveke kohta, kunhan säät vaan suosivat. Mitä kasveja suosittelisitte ihmisille, joka ehkä aina välillä unohtaa kastella niitä? En halua mitään mistä pitää, pitää liikaa huolta. 

Oikein ihanaa tiistai-iltaa teille! <3 

 -Tanja 

11 kommenttia:

 1. Itselläni vielä tuo parvekkeen laitto kesäkuntoon edessä. Meillä on todella paahteinen parveke, joten itse en ole vielä löytänyt sinne sopivia kukkasia. Kaikki ovat kuolleet, kun ollaan oltu muutama päivä mökillä tms. Ja kaktuksista en välitä =) Enkä tekokukista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekokukkaset on hyvä idea, sopis varmaan parhaiten meillekkin :D

   Poista
 2. Minulla on vielä pihan laitto todella kesken. Seuraavaksi yritän saada leikkimökin kuntoon lapsille.

  VastaaPoista
 3. Täällä laitellaan partsia kuntoon ens kuussa. Nykyisen asunnon pihakin on hunningolla ja saa ollaki, kun kerta muutetaan. Ajattelin kokeilla Karviaispuskaa menestymään parvekkeella ruukussa ja samoite raparpereja. Otan nykyisestä mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. meillä odottais samanmoinen projekti :D mä aion istuttaa tomaatit parvekkeelle tosin ne on edelleen siemeninä pussissa että saas nähdä miten ehdin :D en taida alkaa neuvomaan kun mulla kuolee yleensä kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa haluisin kasvattaa jotain yrttejä, tomaattia yms. Mutta täytyy ehkä kokeilla ensin näitä kukkia, josko ne pysyis hengissä!

   Poista
 5. Mekin siivottiin parveke viime viikonloppuna. Grillattiin ja syötiin sitten vappulounas partsilla. Meidän tytsy rakastaa oleilua parvekkeella. En tiedä onko vain uutuuden viehätystä :) Mitään istutuksia tuskin tulee laitettua, kun ollaan kuitenkin osa kesästä reissuilla. Kuolevat kuumalla parvekkeella niin nopsaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa Olivia ihan liekeissä nyt partsista, toivottavasti täällä olisi ainakin alkuhuumaa.. :D

   Poista
 6. Voi kauheeta. Ihan alkoi hävettämään oman parvekkeen kunto tätä katsellessa :D

  VastaaPoista